Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Complete kweeksets
  3. /
  4. Growbox Kweeksets LED

Growbox Kweeksets LED

Volledig ingerichte kweek sets met eersteklas LED kweeklampen

Onder de categorie Growbox Kweeksets met LED vind je een veelvoud aan sets die een het je een stuk makkelijker maken de eerste stap naar een succesvolle indoor thuisteelt te zetten. Het maakt niet uit welke set je kiest, wij zorgen ervoor dat je in de basis precies dat krijgt wat nodig is, zoals vanzelfsprekend een Growbox met de juiste afmetingen en een daarop afgestemde LED Kweek lamp. Heb je een LED lamp nodig hebt voor een kweekoppervlak van 30x30cm voor bescheiden gewassen of heb je grote plannen voor een mooie binnenkweek op meerdere vierkante meters en zoek je een Growbox met meer dan twee meter hoogte? We hebben het allemaal al voor je in verschillende type sets voorbereidt. Laten we wel wezen, er is een enorm aanbod aan LED's en verschillende maten aan growboxen. Het is niet altijd even makkelijk om door de bomen het bos nog te zien.

Gun je plantjes het ultieme licht van LED.

Onze Growbox Kweeksets LED worden uitsluitend geleverd met superieure LED Kweeklampen van de beste en meest gerenommeerde producenten uit de thuisteelt industrie. Denk aan modellen zoals de Attis, Compact Pro en Zeus Pro van Lumatek, de innovatieve Cluster LED's van Greenception of de allernieuwste generatie Q-serie Gen2 van SANlight.

Dankzij de ruime keuze en variëteit aan Growbox Kweeksets LED kan je eenvoudig inzetten op een degelijke growbox, perfecte en rendabele verlichting en alle andere hardware die je nodig hebt voor je indoor thuisteelt. Luchtafvoer en klimaatbeheersing is van groot belang bij een binnenkweek. We zorgen ervoor dat je een afzuiger krijgt met de juiste capaciteit, maar ook een effectief koolstoffilter, een ventilatieslang en slangenklemmen. Ook leveren we je plantenpotten, onderzetters, een betrouwbare tijdschakelaar, een digitale thermo -en hygrometer en nog meer. Denk ook aan lampenhanger setjes, want het is belangrijk dat je waardevolle LED kweeklamp ook professioneel opgehangen wordt en je favoriete gewassen perfect verlicht. Ga er dus maar vanuit: In LED Kweeksets zit echt alle apparatuur en hardware die je nodig hebt. Duik snel in onze product pagina's met de verschillende Kweeksets, waar je in meer detail terug kunt vinden welke set combinaties we aanbieden, en welke apparatuur we erbij adviseren

Wat heb ik nog meer nodig behalve een Growbox Kweekset LED?

Als het gaat om de hardware en apparatuur, dan hebben wij dat met de Kweeksets al voor je geregeld. Wat je voor jezelf nog even moet overwegen is welke aarde je in wilt gaan zetten en natuurlijk ook welke plantenvoeding daarbij past. Op de pagina's van onze Growbox Kweeksets met LED vindt je ook links naar producten voor de inzet van zaailingen of stekken, kweekkasjes en verwarmingselementen voor de koudere periodes. Heb je de geschikte Kweekset gevonden maar heb je toch nog aanvullende wensen of mis je een specifiek product? Neem dan kontakt met ons op en we stellen voor jou een individuele Kweekset samen die bij jou en je project past, waarbij alle elementen op elkaar afgestemd zijn.Belangrijke informatie voor ons is:

  • Hoeveel plek heb je, en hoeveel plek heb je nodig?
  • Wat is je budget voor een Growbox Kweekset LED?

Wij zorgen er dan voor dat je individueel samengestelde LED Kweekset snel, en vanzelfsprekend neutraal verpakt, naar je verstuurt wordt!

Loading ...