Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

BIOBIZZ Bio-Grow 100% Organische Plantenvoeding 250ml - 20Ltr

Artikelnummer: Bio_Grow

  • Complete, 100% organische plantenvoeding voor de groeifase
  • Ondersteunende smaakversterkende plantenvoeding tijdens de bloeifase
  • Geschikt voor alle gangbare aarde- en kokossubstraten
Selectie
vanaf 3,00 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Wat is BIOBIZZ Bio-Grow?
BIOBIZZ Bio-Grow is een 100% organische plantenvoeding voor de groeifase en is geschikt voor de meeste aarde- en kokossubstraten. Het belangrijkste ingrediënt bestaat uit vinasse, een bijproduct dat ontstaat tijdens de verwerking van biologisch suikerbietenextract naar bio-ethanol. Vinasse is rijk aan belangrijke macro-elementen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K), maar zit ook boordevol micro-elementen, vitamines en betaïnes. Vanwege het hoge gehalte aan natuurlijke suikers -zoals glucose- en gemakkelijk opneembare koolhydraten, vormt BIOBIZZ Bio-Grow een rijke voedingsbasis voor de proliferatie van bodemmicroben, die leidt tot een betere bodemproductiviteit. Des te meer microleven in het substraat, des te makkelijker kan een plant voeding opnemen, nieuwe scheuten ontwikkelen en haar wortelnetwerk efficiënt uitbreiden.

Een ander bijkomend voordeel van het hoge gehalte aan natuurlijke suikers in Bio-Grow: Dit type suikers kan gemakkelijk door de plant opgenomen worden, en geeft je gewassen die typische zoete geur en smaak die je van kweken met de producten van BIOBIZZ mag verwachten. Dit is ook één van de voornaamste redenen waarom je Bio-Grow ook tijdens de bloeifase blijft gebruiken, want je wilt je vruchten en bloemetjes de toegang tot die natuurlijke suikers toch niet ontzeggen?

Hoe gebruik je BIOBIZZ Bio-Grow op de juiste manier?
BIOBIZZ Bio-Grow is een complete plantenvoeding voor de groeifase. Begin met Bio-Grow zodra je zaailingen of stekken ongeveer 10-15cm groot zijn en voldoende wortel geschoten hebben. Een dosering van 1ml per liter is voldoende in de eerste weken van de groeifase en bouw de dosering langzaam op naarmate je planten groter worden. Ga gerust door met Bio-Grow tijdens de bloeifase! Je planten groeien namelijk tijdens de bloeifase nog zeker twee weken door, dus dan is een beetje Bio-Grow geen overbodige luxe. Naarmate de bloem- of vruchtvorming gaat beginnen voorzie je de gewassen met Bio-Grow van extra suikers en wordt de smaak en geur extra bevordert. Tijdens de bloeifase gebruik je ongeveer 1-2ml per liter Bio-Grow op een zwaar bemest substraat of 2-4ml per liter op een licht bemest substraat. Geef Bio-Grow mee met elke waterbeurt. Raadpleeg voor meer informatie de website www.biobizz.com, waar je ook het kweekschema kunt downloaden.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten
Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Bio-Grow 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

BIOBIZZ Bio-Grow organische plantenvoeding is verkrijgbaar in de volgende maten:
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 250ml
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 500ml
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 1Ltr
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 5Ltr
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 10Ltr
  • BIOBIZZ Bio-Grow Organische Plantenvoeding 20Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...