Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. BIOBIZZ

BIOBIZZ Bio-Bloom 100% Organische Plantenvoeding 250ml - 20Ltr

Artikelnummer: Bio_Bloom

 • Complete organische bloeivoeding
 • Voor stevige planten en uitbuindige bloei
Selectie
vanaf 4,02 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Bio-Bloom, de organische oogstknaller

Zoals zowel beginnende als ervaren homegrowers weten: Als het aankomt op een gulle oogst van hoogstaande kwaliteit en met de beste smaak, dan doe je dat met een compleet organische plantenvoeding. Bio-Bloom is de meest gebruikte biologische bloeivoeding wereldwijd, en dat merk je meteen als je kijkt naar de natuurlijke en stevige bloemtoppen met overdadige geur, kleur en smaak die je growbox zowat uiteen laat spatten. Bio-Bloom bevat de broodnodige macro-elementen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) in de meest optimale -maar vooral ook natuurgetrouwe- verhouding. Daaraan zijn ook een hele trits aan enzymen, aminozuren, natuurlijke mineralen en zeewierextracten toegevoegd. Deze complete bloeivoeding werkt in perfecte harmonie met het microleven in je substraat en de hoge concentraties aan sporenelementen en planthormonen van natuurlijke oorsprong geven je bloeiende gewassen een stevige duw in de juiste richting op weg naar een uitbundige, kwalitatieve oogst die ook aan kwantiteit niet onder zal doen voor menige minerale voeding.

Hoe gebruik je BIOBIZZ Bio-Bloom op de juiste manier?

Bio-Bloom is een 1-component complete plantenvoeding voor de bloeifase. Gebruik het vanaf de eerste dag van bloei, tot ongeveer een week voor de oogst. In die laatste week is het aan te raden enkel water te gieten zodat er geen voeding onnodig achterblijft in het kweekmedium, bloemen en vruchten na de oogst. Bio-Bloom kan met de hand gegoten worden op aarde maar werkt zeker net zo goed op kokos substraten, met automatische irrigatiesystemen en in hydrologische kweekmethodes. Biobizz adviseert een dosering van 2 tot 4ml per liter bij elke waterbeurt, bij twijfel raadpleeg het BIOBIZZ kweekschema op www.biobizz.com of check de instructies op de verpakking om er zeker van te zijn dat je het maximale uit dit mooie product haalt.

Alleen natuurlijk, natuurlijk: De voedingsstoffen in Bio-Bloom

Elke druppel Bio-Bloom zit tjokvol natuurlijke energie, die je geliefde plantjes voor hun groei en bloei nodig hebben. Een vleugje stikstof om de planten gezond te houden en van voldoende bladgroen te voorzien, maar ook een natuurgetrouwe verhouding aan kalium en fosfor die de ontwikkeling en rijping van knoppen en bloemknoppen bevordert. Vooral kalium heeft een belangrijk bevorderend effect op het natuurlijke dag- en nachtritme van je planten, wat een extra ondersteuning geeft aan het bloeiproces. Maar onderschat ook niet het effect van de verschillende enzymen in BIOBIZZ Bio-Bloom die bijdragen aan een snellere afbraak van voeding, en aminozuren voor verbeterde opname van mineralen en verhoogde stofwisseling. Een ander belangrijk ingrediënt is zijn de zeewierextracten: het levert de belangrijke phytohormonen auxine, cytokinine en gibberelline. Deze natuurlijke planthormonen zorgen voor extra weerstand, verbeterde verdeling van voeding en energie door de gehele plant en verhoogde terpenenproductie.

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten

Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Bio-Bloom 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

BIOBIZZ Bio-Bloom is verkrijgbaar in de volgende maten:
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 250ml
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 500ml
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 1Ltr
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 5Ltr
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 10Ltr
 • BIOBIZZ Bio-Bloom Organische Plantenvoeding 20Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...