Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. BIOBIZZ

BIOBIZZ Fish-Mix 100% Organische Plantenvoeding 250ml - 20Ltr

Artikelnummer: Bio_FishMix

 • Complete, 100% organische plantenvoeding voor de groeifase
 • Ultrasterke ondersteuning van het bodemleven tijdens de bloeifase
 • Geschikt voor alle gangbare aarde- en kokossubstraten
Selectie
vanaf 3,97 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Wat is Fish-Mix?
BIOBIZZ Fish-Mix is een supergeconcentreerd mengsel bestaande uit biologische gehydroliseerde visemulsie afkomstig van vissen uit de Noordzee en vinasse, een suikerbietenextract van Nederlandse oorsprong. Fish-Mix wordt door homegrowers over het algemeen op twee verschillende manieren gebruikt: Ten eerste kan het dienen als een alternatief voor Bio-Grow als je van plan bent om in je tuin of op het balkon een te gaan kweken. Ten tweede is Fish-Mix een geliefde keuze voor binnenkwekers die op zoek zijn naar een explosieve groeifase, of telers die van plan zijn hun gewassen te scroggen of supercroppen. Vooral de aanwezigheid van proteïnen uit de visemulsie is van groot voordeel voor de binnen- en buitenkweek: Het verrijkt volle grond, kokossubstraten en aardemengsels in hoog tempo met extra microleven en fanatieke nuttige bacteriën. Je zult zelden zo'n krachtige indoor-groeifase meegemaakt hebben en hou ook rekening met enorme groentes en kroppen sla in je moestuintje als je Fish-Mix voor de buitenteelt gebruikt. Om te voldoen aan de strenge eisen inzake de organische certificering waarvan BIOBIZZ gebruik maakt, wordt de visemulsie in Fish-Mix niet geëxtraheerd met zuren of gestabiliseerd met het synthetische conserveermiddel BHT (butylhydroxytolueen).

Hoe gebruik je Fish-Mix op de juiste manier?
Net als met BIOBIZZ Bio-Grow begin je met Fish-Mix zodra je stekken of zaailingen wortel geschoten hebben, en ongeveer 10-15cm groot zijn. Vanaf dat moment gebruik je een dosering van 1ml per liter. Fish-Mix kan ook gebruikt worden als bladvoeding, tot uiterlijk de tweede week van de bloeifase. Het kan dus ook een handig product zijn bij het onderhouden van moederplanten of als je je plantjes in de groeifase een extra duwtje in de rug wilt geven. Als je Fish-Mix als bladvoeding wilt gaan gebruiken, hanteer dan wederom een dosering van 1ml per liter. Zodra de bloeifase begint kun je dosering op een licht bemeste aarde zoals BIOBIZZ Light-Mix opvoeren naar 2 tot 4ml per liter. Op zwaar bemeste aardemengsel zoals BIOBIZZ All-mix blijft de dosering over de gehele bloeiperiode ongeveer 1ml per liter. Geef Fish-Mix mee met elke waterbeurt. Raadpleeg voor meer informatie de website www.biobizz.com, waar je ook het kweekschema kunt downloaden.

Wat is eigenlijk het verschil tussen Fish-Mix en Bio-Grow?
Biobizz Fish-Mix en Bio-Grow bevatten allebei vinasse, zijn allebei voornamelijk bedoeld voor de groeifase, en ondersteunen allebei ook de bloeiperiode van je planten. Dat BIOBIZZ je adviseert een groeivoeding in de bloeifase te gebruiken is op zich al uniek genoeg, maar dan heb je ook nog de keuze uit TWEE verschillende mogelijkheden? Laten we de voordelen en toepassingen van de twee producten even op een rij zetten: Fish-Mix wordt voornamelijk gebruikt bij gewassen met een langere groeiperiode. Dat kan zijn omdat je buiten kweekt en afhankelijk bent van de seizoenen, of omdat je in je homegrow gebruik maakt van low stress training, scrogg-technieken of supercropping. Fish-Mix is absoluut de meest krachtige plantenvoeding in het assortiment van BIOBIZZ, en is dus extreem effectief voor het opbouwen van een sterke fundering van je planten voordat ze de bloeifase ingaan. Bio-Grow werkt in dat opzicht anders: Het wordt voornamelijk bij de binnenkweek gebruikt, waarbij de groeifase wat korter is (2-4 weken). In de bloeifase ondersteunt Bio-Grow de bloeiende gewassen en het substraat met suikers en koolhydraten en kan dus gezien worden als een smaakverbeteraar. In het kort: Ga je voor een langere en explosieve groeiperiode en grotere planten? Dan neem je Fish-Mix. Kies je voor snelgroeiende gewassen of autoflowers en is smaak de doorslaggevende factor: Dan neem je beter Bio-Grow. Wil je eigenlijk stiekem een beetje van allebei? Dat kan ook: Begin met Fish-Mix in de groeifase, tot en met de tweede week van bloei. Daarna stap je over op Bio-Grow. Succes met het maken van je keuze!

Natuurgetrouwe organische ingrediënten in plaats van chemische zouten
Net zoals alle andere producten van BIOBIZZ is Fish-Mix 100% organisch gecertificeerd en geschikt voor alle vormen van organische land- en tuinbouw. Dus als je aan de slag wilt gaan met je eigen, thuis gekweekte kruiden, groenten, fruit, bloemen en sierplanten dan ligt de keuze voor een natuurlijke biologische plantenvoeding voor de hand. Niet alleen voor je favoriete gewassen maar ook voor je eigen gezondheid en een duurzamere samenleving. Met de producten van BIOBIZZ ontdek je de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.

N-P-K Verhouding: 5-1-4

BIOBIZZ Fish-Mix is verkrijgbaar in de volgende maten:
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 250ml
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 500ml
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 1Ltr
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 5Ltr
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 10Ltr
 • BIOBIZZ Fish-Mix Organische Plantenvoeding 20Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...