Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Producten met Medium: Hydro

Hydro

In een hydrocultuur planten groeien in een anorganisch substraat. Om de planten goed in te voeren, is een hydrocultuur fed waterige oplossing bevattende anorganische voedingszouten. Dient te bloeien groei en de versterking van de hele plant te bevorderen terwijl Hydro kunstmest.

Zoals de anorganische substraat geëxpandeerde klei, kunnen steentjes, basalt of minerale wol worden gebruikt. Aangezien alleen de wortels en de plant Stop daar, maar ze niet ondervoed, speciale hydrocultuur meststof nodig. Zo hoeft de pH van de voedingsoplossing niet teveel stijgt wordt aanbevolen kalkvrij materialen als substraat.

Een bijzonder voordeel van hydrocultuur systemen is dat de toevoeging van hydro kunstmest nauwkeurig kan worden geregeld. Aldus, de Vermogen om nauwkeurig te reageren op de behoeften van de plant. Naast de speciale hydrocultuur meststof Deze systemen vereisen ook speciale Planters, waarvan de meeste zijn voorzien van een handige waterniveau-indicator. Aldus kan het vulniveau van de voedingsoplossing optimaal control.

Een ander voordeel dat de hydrocultuur systemen te brengen, maar is de afstandsbediening mogelijkheid van een schikking van de bodem ongedierte. door de Aankoop van speciale schepen en Hydro kunstmest zal het gevolg zijn van de omzetting van de bodem culturen hydrocultuur wat extra kosten. Door de kleine omvang van de wortelgewassen en de toevoer van vloeistof naar de bodem van het schip hydrocultuur systemen hebben maar zelden geworpen of verpot worden.
Loading ...