Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Producten met Medium: Grond

Grond

Het medium aarde heeft een aantal voordelen, maar heeft ook een groot nadeel. Het is zeer voordelig, bijvoorbeeld hun hoge voedingswaarde, die ze zeer geschikt maakt voor de planten. Micro-organismen helpen in de grond om een goede sfeer te creëren. Bovendien is de bodem zeer redelijk geprijsd en is gemakkelijk te graven.

Een nadeel kan potgrond, indien deze een hoog gehalte turf. Eenmaal gedroogd rechts uit, kan het moeilijk vocht hervatten. Echter, de potgrond, die u kunt vinden op Grow land wordt 100% of-veen vrij bodem bestaat uit veen, de strengste Kwaliteit specificaties overeen. Zo kunt u volledig gebruik maken van onze hoge kwaliteit aardmetalen het medium Aarde en de voordelen ervan.

100% kokosnoot vezels en bevat absoluut geen turf, bieden wij nog veel meer Aarden, zoals uitstekende citrus aarde, de fijnste kruiden aarde, palm-aarde, Orchid aarde, cactus-aarde, maar ook de worm mest. Meststof voor de bodem en het speciale soorten grond en substraten zoals Canna Bio Terra Plus, Canna Terra Professional, Canna Coco Professional en hydrocultuur, bijvoorbeeld, uit Geëxpandeerde klei, zijn ook bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van speciale meststof voor de bodem als Biobizz Pre-Mix, Biobizz All-Mix, Onder andere uitstekende aankoop van meststoffen Biobizz Light Mix of algenextracten met ons. Uiteraard bieden wij ook potgrond, die zeer geschikt is voor het verhogen zaailing.
Loading ...