Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Stekken
 5. /
 6. Wortel Stimulator

Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 250ml, 500ml, 1L, 5L, 10L

Artikelnummer: 18178

 • Sterk geconcentreerde wortelstimulator van effectieve nuttige bacteriën
 • Meer wortels = meer opbrengst
 • Aanzienlijke verhoging van wortelvertakkingen en -massa
 • Voorkomt ziekten en plagen
Selectie
vanaf 22,27 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients Tarantula - behulpzame bacteriën voor je rhizosfeer

Advanced Nutrients Tarantula is een gerenommeerde organische wortelstimulator in vloeibare vorm. Het zit tsjokvol nuttige bacteriën die de toevoer van voedingsstoffen in de wortelzone (rhizosfeer) verbeteren en assisteren bij de bescherming tegen veel voorkomende wortelziekten. Tarantula bevat zes zorgvuldig geselecteerde en gekweekte super stammen van behulpzame micro-organismen die een optimale omgeving creëren rondom het wortelnetwerk van je jonge planten in de groei- en bloeifase. Daarnaast zijn ingrediënten toegevoegd die het al aanwezige microleven ondersteunen en vermeerderen. Des te meer microleven, des te sneller en efficiënter wordt voeding opgenomen door de wortels. Tarantula verbetert de gezondheid van de wortels, zorgt voor meer zuurstof in het substraat en draagt bij aan een verhoogde opbrengst.

De sterk geconcentreerde samenstelling van gunstige bacteriën in Advanced Nutrients Tarantula kan vanaf het begin van de groeifase tot en met de tweede week van de bloeifase ingezet worden. Het bevat geen voedingselementen (NPK's) zodat het zaailingen, stekken en kloontjes geen schade toebrengt bij de ontwikkeling van het eerste prille wortelnetwerk. Aangezien je planten in de eerste weken van de bloeifase nog steeds doorgroeien (in internationale kwekerstermen ook wel de "Final Stretch" genoemd) behaal je extra voordeel door Tarantula ook in die fase toe te voegen aan je voedingsschema. Veel van de microben stammen in Tarantula zijn anders dan die in bijvoorbeeld Voodoo Juice, wat resulteert in een nóg grotere verscheidenheid en diversiteit van nuttige bacteriën voor een aanmerkelijk rijker en productiever ecosysteem rondom de rhizosfeer.

Naast het voorkomen van ziektes en vorming van schadelijke schimmels verzorgen de microben de wortels van zuurstof en zijn ze van fundamenteel belang bij de opname en verwerking van voeding. Bacteriën eten zowel de voeding die de plant zelf aanmaakt, evenals de aanwezige voeding in je substraat. Deze bacteriën worden vervolgens opgegeten door Nematoden en Protozoa. Wat deze micro-organismen "uitpoepen" is kant-en-klare opneembare voeding voor je plantjes. Zonder dit natuurlijke systeem is het een stuk moeilijker voor de wortels om überhaupt voeding op te nemen. Dus je snapt het al: des te meer van de juiste bacteriën, des te sneller en effectiever is de voedingsopname en ontwikkeling van nieuwe wortels. Tarantula is wat dat betreft het "de slagroom op je taart": het genereert een aanzienlijke verhoging van wortelvertakkingen en wortelmassa. En vergeet niet: Meer wortels = meer opbrengst!

Voordelen in het kort:

 • Sterk geconcentreerde wortelstimulator van effectieve nuttige bacteriën
 • Meer wortels = meer opbrengst
 • Aanzienlijke verhoging van wortelvertakkingen en -massa
 • Voorkomt ziekten en plagen
 • Verbeterd opname en beschikbaarheid van voeding
 • Ondersteunt de productie van chlorofyl

Toepassing
1ste en 2de week groei: 2 ml per liter water
1ste en 2de week bloei: 2 ml per liter water

Advanced Nutrient Tarantula kan van stek, kloon of zaailing tot en met de tweede week bloeifase ingezet worden en is geschikt voor alle soorten substraten en kweekmethodes. Voeg simpelweg 2ml per liter water aan je giet/ voedingswater toe en bereidt je voor op een explosieve wortelontwikkeling. Gebruik Tarantula niet in combinatie met peroxide-houdende producten: de nuttige bacteriën sterven hierdoor af.

NB: De doserin van Tarantula Liquid Wortelstimulator is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Tarantula is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.

Voor het beste resultaat:

Combineer Tarantula met de volgende Advanced Nutrients producten om het best mogelijke effect te bereiken.

Verkrijgbaar in de volgende volumes:

 • Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 250ml
 • Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 500ml
 • Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 1Ltr
 • Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 5Ltr
 • Advanced Nutrients Tarantula Wortelstimulator 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...