Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Producten met Medium: Coco

Coco

Coco meststof Coco-mat of Cocosziegel - alle drie hebben iets gemeen: kokossubstraat! Alle Coco meststof producten zijn met het planten van actieve Verrijkte voedingsstoffen die de bodem gezonde flora behouden en vergroten van de energie van de plant. De applicatie is zeer eenvoudig: gewoon een Vul het vat met water, voeg toe en meng Coco kunstmest. Met de inbegrepen pH-meter om de pH te controleren en indien nodig, bijstellen.

De Coco-mat is een vezel vrij, uniform product, dat een complex water-lucht systeem en vrij van chemische toevoegingen heeft is. Dit hoogwaardige product wordt speciaal gebruikt voor snel groeiende planten. Het voordeel van milieuvriendelijke mat leugens duidelijk de herbruikbaarheid en de aanzienlijke toename van de opbrengst en kwaliteit van gewassen.

De CocoStar kokosnoot baal weegt slechts 70L zijn 5kg en kan gemakkelijk worden vervoerd. Door het toevoegen van 18L water geeft 70-75L kwaliteit kokossubstraat. De ondergrond bevat Trichoderma schimmels verbeteren de opname van voedingsstoffen en het versterken van de plant.

Voor de kweek van jonge planten, de Cocos-steen van Romberg is - de stenen moeten alleen met water overgegoten worden om de bodem van coco te denen. De Coco-set bevat alles wat u nodig heeft voor een succesvolle Coco-opfok.
Loading ...