Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Terra Aquatica Pro Organic 3Pack Starterkit 500 ml

Artikelnummer: 18069

 • Sterk geconcentreerd & 100 % biologisch
 • Pro Organic Set voor groei-en bloeifase, incl. bloeibooster
 • Geschikt voor: Hydro, Coco, Aarde en Bioponics
25,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 24.07.2024 - 28.07.2024
Beschrijving
Pro Organic

Organic 3Pack Starterkit Pro Organic met Bloom Booster

Pro Organic Grow & Bloom

De Pro Organic serie is zo ontwikkeld dat je de voedingsbehoefte van je planten in alle fasen van hun ontwikkeling kunt afdekken. Zowel in de groei- als bloeiperiode en bij de ondersteuning van de bloemvorming kun je rekenen op de natuurlijke receptuur van één van de oudste plantenvoeding producenten van Europa, Terra Aquatica (voorheen GHE). Zoals je van organische plantenvoeding mag verwachten, voedt de Pro Organic serie het microleven in je substraat of kweekmedium. Nuttige bacteriën en schimmels die in symbiose met de plant en haar wortelstelsel leven worden gevoed en in ontwikkeling gestimuleerd, en als dank zorgt dit microleven voor een natuurlijke maar zeer efficiënte opname van voedingsstoffen en sporenelementen, een gezonde plant en een verhoogde weerstand. Niets smaakt zo lekker als gewassen gekweekt op organische basis, en met de moderne innovatieve Pro Organic serie kan je zeker zijn van een uitbundige bloem- en vruchtvorming waar een commercieële kweker zijn vingers bij af zou likken!

Met 3Pack kun je meteen aan de slag ongeacht het type plant dat je wilt kweken. Pro Organic discrimineert geen enkel gewas, en biedt voor elke thuiskweker een volwaardige en complete plantenvoeding set die wonderen in je kweekruimte verricht. Ze werken in zo'n beetje alle type kweeksystemen en substraatmengsels en ongeacht de waterkwaliteit. Mocht je voor de coco kweekmethode gaan, of komt er nogal zacht water uit je kraan? Dan zou je als toevoeging een GHE Calcium Magnesium Supplement kunnen overwegen. Zo laat je niets aan het toeval over.

Pro Organic lost makkelijk op in water en is geschikt voor zowel automatische- en druppelirrigatiesystemen als aeroponics. Het is de enige plantenvoeding die gecertificeerd is voor bioponics (een organische reciclerende hydromethode, waarbij de wortels in water groeien in plaats van een substraat).

Bloom Booster

De Terra Aquatica Bloom Booster is een krachtige bloeistimulator die zorgt voor een explosieve bloei en massale vruchtproductie. Het verhoogt de metabolische activiteit en de voedingsopname van natuurlijke mineralen door gebruik te maken van bio-stimulatoren en organische transportversterkers. Dit veroorzaakt overvloedige, dichte bloemclusters tijdens de cruciale bloeiperiode. Het resultaat is een spectaculaire bloei en smaakvollere opbrengst. Bloom Booster werkt op natuurlijke wijze en stelt planten in staat het beste van hun genetisch potentieel tot uiting te brengen.

Toepassing en dosering Pro Organic Grow en Bloom plantenvoeding:

 • Goed schudden voor gebruik: De producten van de 3Pack Pro Organic serie zijn sterk geconcentreerd.
 • Gebruik op aarde en hydro: 2ml per liter.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
  • Let op: Pro Organic is, net als alle andere biologische plantenvoedingen, pas beschikbaar voor planten na afbraak door microben. Om de nodige mircobiologische koloniën te kunnen opbouwen, moet zowel aan de invoer als uitvoer van je voedingswater tank een biofilter geïnstalleerd worden, indien je een automatisch irrigatiesysteem gebruikt. Het gebruik van een biofilter garandeerd de stabiliteit van je voedingswater en zo weet je zeker dat de Pro Organics producten volledig tot hun recht komen. Als je ervoor kiest om met de hand te gieten: gebruik het voedingswater dan binnen maximaal 24 uur.
  • Een biofilter kun je over het algemeen in een plaatselijke speciaalzaak wel vinden, maar je kan hem ook gewoon zelf bouwen. Neem een plastic gaaspot, en vul die met 60% hydrokorrels en 40% coco substraat. Hang deze pot boven de tank en zorg dat het water uit de tank hier doorheen loopt, bijvoorbeeld met een circulatiepomp. Dit houdt het voedingswater pH stabiel en voegt extra zuurstof aan het water toe. En dat is nou precies wat het microbiologische leven nodig heeft om zich te ontwikkelen en te vermenigvuldigen. Terra Aquatica maakt zelf ook hydrosystemen die met hun voeding werken, zoals de Terra Aquatica GrowStream. In zo'n systeem hang je het biofilter onder de waterterugvoer zodat het terugkerende voedingswater meteen van nieuwe, verse zuurstof voorzien wordt.

  Toepassing Bloom Booster:

  • Gebruik alleen tijdens de bloeifase.
  • Dosering als bladvoeding (tot max. 2de week bloei): 3ml per liter.
  • Algemene dosering: 3 tot 5ml per liter.
  Pro Organic 3Pack StarterKit inhoud:
  • GHE Pro Organic Bloom 500ml
  • GHE Pro Organic Grow 500ml
  • GHE Bloom Booster 500ml

  Handige accessoires:


  Beoordelingen

  Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

  Loading ...