Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Advanced Nutrients True Organics Iguana Juice Set Grow & Bloom 1L, 4L, 10L

Artikelnummer: 18172

Selectie
vanaf 67,01 € 70,97 €
U bespaart 10,06 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow & Bloom Starterset - 100 % Biologisch

Er is best wel een ruime keuze aan 100% biologische plantenvoeding op onze website te vinden. Wat maakt de Iguana Juice Grow & Bloom starterset van Advanced Nutrients dan zo bijzonder? Niet alleen is ze rijk aan primaire- en secundaire voedingselementen, Iguana Juice is de enige organische 1-component plantenvoeding die ontwikkeld is met behulp van amino-chelaten. Chelaten zorgen ervoor dat moeilijker beschikbare micro elementen effectief opgenomen worden, en in de juiste hoeveelheden. Deze specifieke micro elementen (ook wel sporenelementen genoemd) zijn van levensbelang: Denk hierbij aan ijzer (Fe), zink (Zn), silicium (Si), koper (Cu), molybdeen (Mo), borium (B) en mangaan (Mn). Bij een tekort aan deze micro elementen gaat je thuiskweek de eindstreep niet halen, of in veel mindere mate. Daarnaast zorgt de unieke combinatie met amino's voor een verhoogd metabolisme en als gevolg daarvan, een betere opname van voeding.

Met Iguana Juice True Organic Grow kun je erop rekenenen dat je plantjes in de groeifase van de juiste verhoudingen en concentraties aan essentiële elementen worden voorzien. De formule van Organic Grow bevordert een sterke ontwikkeling van de wortels en scheuten, die voor een productieve groeifase noodzakelijk zijn.

Een plant in de bloeifase heeft andere micro- en macro elementen nodig dan tijdens de groeifase. Iguana Juice True Organics Bloom brengt die behoefte samen in een exacte en effectieve mengverhouding van hoogwaardige biologische ingrediënten die voor verbazingwekkende, weelderige opbrengsten verantwoordelijk zijn.

Voordelen in het kort:
 • 100% organische 1-component basismeststof die alle macro-, secundaire- en micro elementen bevat, nodig voor optimale groei en een gulle oogst
 • Bevat vloeibaar zoetwatervishydrolysaat en gistextract boordevol macro- en microvoedingsstoffen, mineralen, vitaminen en de twintig belangrijkste L-aminozuren die de bouwstenen van de plantengroei vormen
 • Maximaliseert zowel de groei- als bloeifase van je gewassen door toevoeging van chelaten van plantaardige oorsprong
 • Levert geleidelijk en regelmatig over langere periodes alle voedingsstoffen die de planten nodig hebben, zodat ze in geen enkele fase van je homegrow iets tekort komen
 • Bevat lignosulfonaten om klonteren van meststoffen te voorkomen en de effectieve opname van voeding te verhogen
 • Dit maakt de Iguana Juice serie ook geschikt voor hydrologische kweekmethodes
Belangrijk: Meng de voeding, boosters en stimulatoren van Advanced nutrients nooit puur (direct uit de fles) met elkaar. Voeg ze liever één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel je maatbeker tussendoor en aan het eind om.

Toepassing:
 • 1st week groei: 1ml Iguana Juice Grow per liter water
 • 2de week groei: 2ml Iguana Juice Grow per liter water
 • 3de week groei: 4ml Iguana Juice Grow per liter water
 • 4de week groei: 4ml Iguana Juice Grow per liter water
 • Vanaf 1ste week bloei: 4ml Iguana Juice Bloom per liter water
NB: De dosering van Iguana Juice Grow & Bloom is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Combineer Advanced Nutrients Iguana Juice Grow & Bloom met de volgende Advanced Nutrients producten voor het beste resultaat:Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients True Organics Iguana Juice Starterset Grow & Bloom 1Ltr
 • Advanced Nutrients True Organics Iguana Juice Starterset Grow & Bloom 4Ltr
 • Advanced Nutrients True Organics Iguana Juice Starterset Grow & Bloom 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...