1
Verzending slechts 6,90Ä voor bestellingen onder 99Ä*
Gratis verzending van 99Ä in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

T.A. Terra Aquatica GrowStream Hydroponic Systeem

Artikel: GrowStream

  • substraat vrije hydrocultuur systeem
  • met inbegrip van Terra Aquatica voeding TriPart-serie
  • Compleet met pomp, tank en accessoires
Grootte
vanaf 324,36 €

incl.†btw , Gratis levering

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

GrowStreamģ - Het best presterende, meest efficiŽnte en meest flexibele hydrocultuursysteem dat verkrijgbaar is.

Gebaseerd op dezelfde technologie als ons Aeroflo systeem en met een reeks verbeteringen die het systeem gebruiksvriendelijker maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, is dit waarschijnlijk het meest efficiŽnte hydrosysteem op de markt. Het nieuwe systeem heeft een afneembaar deksel en afgeronde hoeken voor een gemakkelijke reiniging, een dubbele wand zowel voor het kanaal als het deksel voor een betere isolatie, en de irrigatieleiding zit in de kamer om lekken te voorkomen. De afmetingen zijn iets groter in vergelijking met het AeroFlo-systeem om meer ruimte voor de wortels te creŽren en een grotere watercapaciteit mogelijk te maken, waardoor het geschikt is voor grote planten. Het resultaat is een veelzijdig systeem waarin u kunt kiezen om kleine of grote planten te kweken. Het is het enige hydroponie systeem op de markt aangepast voor het kweken van grote planten en niet alleen sla of kruiden.

VariŽrend van 10 tot 120 planten per unit, en met een onbeperkt aantal beschikbare units, zijn GrowStreamģ systemen echt de meest flexibele manier om planten hydroponisch te produceren. Werkend op het principe van het verdelen van zuurstofrijk water optimaal langs de lengte van de eenheid, het GrowStream ģ-concept biedt de voordelen van wat bekend is geworden als "Aeroponics", zonder de nadelen van waterverwarming, en extreme gevoeligheid voor pH-schommelingen.

GrowStreamģ systemen werken met een eenvoudige waterpomp in het reservoir, die het water naar de groeibuis brengt, waar het wordt geÔnjecteerd op zorgvuldig berekende intervallen. De voedingsoplossing valt dan terug in de afvoerbuis, waardoor het reservoir de voedingsoplossing valt dan terug in de afvoerbuis, waardoor het voedingsreservoir perfect van zuurstof wordt voorzien: geen complexe regelaars of meerdere luchtpompen - GrowStreamģ Systems zijn ongelooflijk gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, zodat u zich kunt concentreren op het beheer van de planten, niet op het onderhoud van het systeem.

Deze voordelen, inclusief de ongelooflijke prestaties van de planten in het systeem, zijn de reden waarom de GrowStream ģ is onze best verkochte commerciŽle systeem wereldwijd.

Omvang van de levering:
  • Compleet met tank, pomp en toebehoren
  • TriPart meststof serie: TriPart Grow 1 L, TriPart Bloom 1 L, TriPart Micro voor hard + zacht water 0,5 L elk
Beschikbaar in:
  • T.A. Terra Aquatica GrowStream10 Hydroponic Systeem
  • T.A. Terra Aquatica GrowStream20 Hydroponic Systeem
  • T.A. Terra Aquatica GrowStream40 Hydroponic Systeem
Note:
Op verzoek kunnen wij meer GrowStream varianten bestellen!

Aantekening:
Dit artikel wordt pas besteld en verzonden nadat de betaling is ontvangen, neem van tevoren contact met ons op voor de levertijd! Er geldt een extra verzendtoeslag voor omvangrijke artikelen.

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Overige

Loading ...