Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Advanced Hydroponics

Advanced Hydroponics Root Stimulator 500ml, 1L, 5L

Artikelnummer: AH_Root

Grootte
vanaf 20,23 €
20,23 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Natural Power Root stimulator

Sinds 1993 heeft Advanced Hydroponics of Holland een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatieve minerale plantenvoeding. Er is echter nog zo veel moois te vinden in de natuur, dat ons kan helpen bij de ontwikkeling van gezonde, stevige planten in tuin, op het balkon en in de growbox. Vandaar dat Advanced de Natural Power serie in het leven geroepen heeft: Een innovatie reeks producten opgebouwd uit puur biologische ingrediënten. Natural Power is een krachtig mengsel van essentiële, natuurlijke bestanddelen die je planten beschermen door het immuunsysteem te verstevigen. Deze verhoogde weerstand voorkomt ziekten en kan schade door mijten, trips en ander ongedierte helpen afweren. Het gebruik van organische componenten heeft nog veel meer voordelen: Gemakkelijk in gebruik, sterke en gezonde planten, een hoge kwaliteit van de opbrengst en natuurlijk die onberispelijke, natuurlijke smaak!

Wat is Advanced Natural Power Root Stimulator?
Zoals de naam al verklapt, is dit product uit de Natural Power serie van Advanced Hydroponics een 100% organische wortelstimulator. Root Stimulator kan gebruikt worden vanaf het prille begin: Bij verse stekken, zaailingen en jonge planten in de voorgroeifase, maar ook tijdens de complete groeiperiode. Sterker nog, vergeet niet dat je planten ook in de bloeifase nog een week of 3 groeien (Dit noemen ook wel "The Final Stretch"), het kan geen kwaad om Root Stimulator dan ook nog te gebruiken om een maximaal ontwikkeld wortelnetwerk te bevorderen.

Advanced Natural Power Root Stimulator is geschikt voor zowel binnen als buiten, en doet haar werk ongeacht het type substraat of kweekmethode. Root Stimulator stimuleert niet alleen de opbouw van snelgroeiende gewassen in de groeifase, maar verhoogt ook de gezondheid en weerstand van je geliefde plantjes tegen schimmels en ziektes. Een verhoogde weerstand vertaalt zich bij veel plantensoorten ook in een hogere terpenenproductie. Dus niet alleen staan je planten er vitaal en groen bij, de uiteindelijke opbrengst smaakt ook nog eens een stuk beter.

Dosering: Gebruik Advanced Natural Power Root Stimulator gedurende de gehele groeifase, 1ml per liter (1:1000). Geef mee met elke waterbeurt. Om het meest maximale uit Root Stimulator te halen, combineer het met Advanced Natural Power Enzymes+ voor een hogere opbrengst van onberispelijke kwaliteit! Geschikt voor binnen en buiten, op aarde, kokos, steenwol, hydro of mapito.

Beschikbaar in:
  • Advanced Hydroponics Root Stimulator 500ml
  • Advanced Hydroponics Root Stimulator 1L
  • Advanced Hydroponics Root Stimulator 5L

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...