Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Advanced Nutrients

Advanced Nutrients Overdrive Bloeibooster 250ml, 500ml, 1L, 5L, 10L

Artikelnummer: 18189

 • Krachtige energiekick voor de laatste fase van de bloei
 • Bevat een breed spectrum aan vitaminen, slimme hormonen & speciale katalysatoren
 • Planten worden een laatste keer gestimuleerd tot topprestaties
Selectie
vanaf 12,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients Overdrive Bloeibooster - Maximale energieboost voor de eindsprint naar een gulle opbrengst

Een plant bloeit eigenlijk maar om één reden: voortplanting. Zodra ze haar zaadjes heeft ontwikkelt, is het werk gedaan en zou ze het liefst haar bloemkelken alweer gaan afbouwen. Wij thuiskwekers houden echter van veel dingen, behalve het inkakken van onze met zorg gekweekte plantjes. Het liefst halen we het onderste uit de kan om ervoor te zorgen dat zelfs tot de laatste dag nog wat gewicht, dichtheid en kwaliteit aan de oogst wordt toegevoegt. Het is echter geen optie om je thuisteelt helemaal scheel te voeden met fosfor (P) en kalium (K) tot het aller-allerlaatste, want je wilt nu juist dat er van die elementen niets meer over is in je eindproduct. Wat kun je dan doen om er toch voor te zorgen dat tot de laatste dag je planten nog vol gas doorgaan?

Daar hebben de slimme homegrowers van Advanced Nutrients natuurlijk iets op bedacht, want die hebben wel wat beters te doen dan zoetjes op hun handen te gaan zitten. En toen was daar dus Overdrive, de premium Bloeibooster, voor die laatste paar weken voor de oogst. Door de inzet van een breed scala aan vitamines, slimme hormononen en speciale katalysatoren wordt de bloeikalender van je planten een paar weken teruggedraait en wanen ze zich nog midden in de super-actieve bloeifase, hard aan het werk om zich voort te planten. Dat klinkt misschien een beetje als een sneaky truukje, maar de ingrediënten van Overdrive doen dit echter op een natuurlijke manier en zonder het gebruik van meststoffen of marco elementen, maar met stoffen die de plant voorzien van extra energie én motivatie om die toppen en vruchten nog even een extra duw omhoog en in de breedte te geven.

Met Advanced Nutrients Overdrive jaag je in principe de turbo in je planten nog een keer aan, met een boost aan energie die de voortplantingsdrift nog een keer aanzwengelt, zodat je in de allesbepalende laatste fase het maximale uit je homegrow kan halen.

Voordelen in het kort:
 • Geeft je planten in principe een tweede, late bloeifase tot aan de laatste dag
 • Maximale prestaties en voortplantingsdrift tot aan de oogst
 • Geeft de bloem -en vruchtvorming new élan, en verbetert geur, smaak, harsvorming en terpenenprofiel
 • Stimuleert een gulle oogst en maximale opbrengst in zowel kwaliteit als kwantiteit
Toepassing:
6de en 7de week bloei: 2ml per liter water

NB: De dosering van Advanced Nutrients Overdrive is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0.

Overdrive is volledig compatibel met alle pH Perfect® en non- pH Perfect® bloeivoeding van Advanced Nutrients, maar werkt ook als een tierelier met alle basisvoedingen en stimulatoren van concurrerende producenten.

Voor het beste resultaat:

In de laatste weken van de bloeifase heb je naast Advanced Nutrients Overdrive alleen nog Flawless Finish nodig om tot het meest optimale resultaat te komen.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...