Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 500 ml

Artikelnummer: 18180-002

 • Bevat cruciale B-vitamines
 • Verhoogt de stofwisseling
 • Verbetert de opname van voedingsstoffen en energie inname
 • Zorgt voor sterkere stengels en vertakkingen, die zwaardere bloemen kunnen dragen
Selectie
24,90 €
49,80 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Advanced Nutrients B-52 - De ultieme vitamine cocktail

Advanced Nutrients B-52 is een slimme groei- en bloeistimulator boordevol vitamine B1, B2, B3, B5 en B7, zeewier- en algenextracten, en nog veel meer. De insteek van B-52: inzetten op een gezondere plant tijdens de groeifase, met dikkere stengels, vertakkingen en stelen die in de bloeifase grotere, zwaardere vruchten en bloemen kunnen dragen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten in B-52 de groeiontwikkeling stevig opkrikken naar een hoger niveau, en de bloemvorming bevorderen, precies op de juiste en belangrijkste momenten van je kweekcyclus

Vitamine B speelt een belangrijke rol in het metabolisme van je planten en het verminderen van stress, vooral bij snel groeiende gewassen. Dit type planten is vanwege haar hogere verbruik van meststoffen sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van voldoende vitamines B. De phytohormonen (auxine, gibbereline, cytokinine) in de aanwezige zeewierextracten ondersteunen stressvermindering, maar helpen ook bij het verhogen van de chlorofyl (bladgroen) productie waardoor de planten licht sneller om kunnen zetten in broodnodige energie. B-52 bevat o.a. ook foliumzuur (B11) en humaten die helpen langetermijnreserves van voedingsstoffen, koolhydraten en aminozuren aan te leggen. Al deze ingrediënten -en hun effect op de plant- staan in dienst van het gezamelijk doel dat elke homegrower nastreeft: een snelle, gezonde en krachtige groeifase en een uitbundige, gulle, moddervette opbrengst aan het einde van de bloeiperiode.

Voordelen in het kort:
 • Geeft een vitamineboost en verhoogt de opbrengst
 • Bevat de cruciale B-vitaminen B1, B2, B3, B5 en B7
 • Versterkt het immuunsysteem en resistentie
 • Verhoogt de stofwisseling
 • Verbetert de opname van voedingsstoffen en energie inname
 • Zorgt voor sterkere stengels en vertakkingen, die zwaardere bloemen kunnen dragen
 • Te gebruiken vanaf zaailing of stekje tot aan de oogst
Toepassing:
Groeifase: 2ml per liter water
Bloeifase: 2ml per liter water

Advanced Nutrients B-52 kan gebruikt worden in zowel de groei- als bloeifase, met uitzondering van de eerste twee weken van de bloeifase. Stop met gebruik minimaal één week voor de oogst. B-52 is geschikt voor alle types substraat, kweeksystemen en -methodes. In alle gevallen is de aanbevolen dosering 2ml per liter water, minimaal eenmaal per week.

NB: De dosering van B-52 is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. B-52 is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...