Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Sale

Advanced Nutrients Voodoo Juice Wortelstimulator 250 ml

Artikelnummer: 18177-001

 • Versterkt de wortelstructuur en weerstand
 • Vergroot wortelmassa en dichtheid dankzij aanwezige rhizobacteriën
 • Verhoogt water- en voedingsopname
 • Bevordert symbiose van de wortels met schimmel- en bacterieculturen
 • Beschermt tegen wortelziektes
 • Ideaal voor zaailingen, stekken, klonen en bij ompotten
Selectie
22,30 €
89,20 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 30.04.2024 - 08.05.2024
Beschrijving

Advanced Nutrients Voodoo Juice - Wortelstimulator rijk aan nuttige schimmels en micro-organismen

Advanced Nutrients Voodoo Juice is een sterk geconcentreerde stimulator gemaakt van krachtige en heilzame bacterieculturen voor gebruik in de eerste weken van zowel de groei- als bloeifase. De natuurlijke samenwerking van bacteriën en het wortelnetwerk van je planten is een essentieël onderdeel van opname en verwerking van voeding, deze symbiose bevordert ook de weerstand van je gewassen en helpt veel voorkomende wortelziektes zoals Fusarium en Cercosporosis te voorkomen. Advanced Nutrients heeft voor zijn Voodoo Juice vijf superstammen van nuttige bacteriën geïsoleerd en opgekweekt voor het beste resultaat.

Naast het voorkomen van ziektes en vorming van schadelijke schimmels verzorgen de micro-organismen de wortels van zuurstof en zijn ze van fundamenteel belang bij de opname en verwerking van voeding. Bacteriën eten zowel de voeding die de plant zelf aanmaakt, evenals de aanwezige voeding in je substraat. Deze bacteriën worden vervolgens opgegeten door Nematoden en Protozoa. Wat deze micro-organismen "uitpoepen" is kant-en-klare opneembare voeding voor je plantjes. Zonder dit natuurlijke systeem is het een stuk moeilijker voor de wortels om überhaupt voeding op te nemen. Dus je snapt het al: des te meer van de juiste bacteriën, des te sneller en effectiever is de voedingsopname en ontwikkeling van nieuwe wortels. Voodoo Juice is het "het ei van Columbus": het genereert een aanzienlijke verhoging van wortelvertakkingen en wortelmassa. En vergeet niet: Meer wortels = meer opbrengst!

Voordelen in het kort:
 • Bevat mycorrhiza culturen
 • Versterkt de wortelstructuur en de weerstand
 • De wortelmassa en -dichtheid nemen toe dankzij aanwezige rhizobacteriën
 • Verbetert de opname van water en voedingsstoffen
 • Bevordert de symbiose van de wortels met schimmel- en bacterieculturen (Mycorrhiza en Rhizobia)
 • Beschermt en voorkomt wortelziektes
 • Ideaal voor zaailingen, stekken, klonen en bij ompotten
Toepassing:
1ste en 2de week groei: 2 ml per liter water
1ste en 2de week bloei: 2 ml per liter water

Advanced Nutrient Voodoo Juice kan van stek, kloon of zaailing tot en met de tweede week bloeifase ingezet worden en is geschikt voor alle soorten substraten en kweekmethodes. Voeg simpelweg 2ml per liter water aan je giet/ voedingswater toe en bereidt je voor op een explosieve wortelontwikkeling. Gebruik Voodoo Juice niet in combinatie met peroxide-houdende producten: de nuttige bacteriën sterven hierdoor af.

NB: De dosering van Voodoo Juice Wortelstimulator is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Voodoo Juice is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.

Voor het beste resultaat:

Combineer Voodoo Juice met de volgende Advanced Nutrients producten om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...