Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Sale

Advanced Nutrients Piranha Wortelstimulator 250 ml

Artikelnummer: 18179-001

 • 100% organisch
 • Sterk geconcentreerde wortelstimulator van nuttige schimmelculturen
 • Bevordert de opbrengst en de gezondheid van de wortels
 • Verhoogt de wortelvertakking en -massa
 • Beschermt tegen wortelziektes
Selectie
23,30 €
93,20 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 30.04.2024 - 08.05.2024
Beschrijving

Advanced Nutrients Piranha - Nuttige schimmels voor gezonde wortels en planten

Advanced Nutrients Piranha is een sterk geconcentreerd organisch mengsel van nuttige schimmels die actief zijn in de wortelzone en in symbiose met de plant de opname van voeding optimaliseren, wortelvertakking en -massa verbeteren en algemene wortelziektes helpt voorkomen. Het voornaamste doel van de inzet van een wortelstimulator is om een uitgebreider wortelnetwerk te creëren met een hyperactief microleven, want dit heeft een dramatisch positief effect op je uiteindelijke opbrengst. De trichoderma and mycorrhiza culturen in Piranha komen nóg beter tot hun recht als je ze combineert met de bevordelijke bacteriën in Advanced Nutrients Voodoo Juice en Tarantula wortelstimulatoren. Wat je dan in feite creëert met deze combinatie is een tweede, aanvullende rhizosfeer naast de wortelomgeving die de plant zelf maakt.

Advanced Nutrients Piranha bevat 24 positieve fungi die een perfecte symbiose vormen met de wortels, waarvan 8 trichoderma soorten en 16 endo- en ectomycorrhizae.

Trichoderma fungi zijn zeer effectief in het beschikbaar maken van fosfor (P), productie van enzymen en bescherming van de wortels. Ze breiden zich snel en eenvoudig uit en zijn uiterst effectief tegen bijvoorbeeld wortelrot, pythium en pythophethoria (grauwschimmel). Endomycorrhizae vormen zich ín de wortels van je plantjes en helpen daar met het opvangen en verwerken van zowel macro- en micro elementen. De ectomycorrhizae vormen op hun beurt een uitgebreid netwerk door het gehele kweekmedium, zodat ze vanuit alle hoeken en gaten voeding, mineralen en sporenelementen naar de wortels kunnen transporteren. Heb je meerdere planten in dezelfde aarde staan? Dan zorgen de ectomycorrhizae ervoor dat de plant, die eventueel een tekort aan voeding heeft, het meeste krijgt. Deze slimme fungi zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle bomen in het bos even groen en groot zijn en kunnen met gemak kilometers lange netwerken vormen. De superhandige schimmels in Piranha dragen dus in hoge mate bij aan opname en verkrijgbaarheid van minerale meststoffen, verhoogde wateropname en preventie van wortelziektes. Ook zorgen ze in een poreuze aarde voor verhoogde cohesie, ze binden het substraat en houden het compact, zuurstofrijk en vochtig. Met de inzet van gunstige fungi zijn je favoriete plantjes in staat het worteloppervlak met tot wel 700% te vergroten! Van deze symbiose profiteren zowel de schimmels als de planten, en jij kunt je gaan voorbereiden op een vette opbrengst aan het einde van de rit.

Check deze video om geanimeerde indruk te krijgen van hoe het in de wortelomgeving aan toe gaat:Voordelen in het kort:
 • 100% organisch
 • Sterk geconcentreerde wortelstimulator van nuttige schimmelculturen
 • Bevat 24 positieve schimmelculturen, waarvan 8 trichoderma soorten en 16 endo- en ectomycorrhiza
 • Verhoogt de opbrengst en de gezondheid van de wortels
 • Verbetert de wortelvertakking en -massa
 • Beschermt tegen wortelziektes
 • Planten bloeien uitbundiger en hebben minder intensieve verzorging nodig
 • Optimaliseert de opname van voedingsstoffen en water
Toepassing
1ste en 2de week groei: 2 ml per liter water
1ste en 2de week bloei: 2 ml per liter water

Advanced Nutrient Piranha kan van stek, kloon of zaailing tot en met de tweede week bloeifase ingezet worden en is geschikt voor alle soorten substraten en kweekmethodes. Voeg simpelweg 2ml per liter water aan je giet/voedingswater toe en bereidt je voor op een explosieve wortelontwikkeling. Gebruik Piranha niet in combinatie met peroxide-houdende producten: de nuttige schimmels sterven hierdoor af.

NB: De dosering van Piranha wortelstimulator is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Piranha is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.

Voor het beste resultaat:

Combineer Piranha met de volgende Advanced Nutrients producten om het best mogelijke effect te bereiken.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...