Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Advanced Nutrients Bud Ignitor Bloeiversneller 250ml, 500ml, 1L, 4L, 10L

Artikelnummer: 18185

 • Bevat fosfor (P) en kalium (K) in de juiste verhoudingen
 • Rijk aan stimulatoren die de stofwisseling accelereren
 • Veroorzaakt een snellere bloeifase
 • Versterkt en verhoogt de vruchtvorming en -rijping
 • Maximale bloeiproductie
 • Verhoogt de opbrengst
Selectie
vanaf 24,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients Bud Ignitor - Stimuleert een snellere bloeifase

Met Advanced Nutrients Bud Ignitor duw je je planten een stuk vroeger in de bloeifase. Bovendien versterkt en vermeerdert Bud Ignitor de vorming van bloem-en vruchtclusters zodat je je opbrengst kun maximaliseren. Om tot dit effect te komen gebruikt Advanced Nutrients een aantal slimme ingrediënten: Doorgewinterde homegrowers zijn allang bekend met de noodzaak en effectiviteit van fosfor en kalium tijdens de bloeifase. Fosfor zorgt ervoor dat de planten meer koolhydraten (exudaten) aanmaken, die nuttige bacteriën aantrekken om mee te helpen met de verwerking van noodzakelijke voedingselementen. Die koolhydraten zijn echter ook een eenvoudig opneembare energiebooster die vooral bij snel groeiende gewassen een belangrijke ondersteuning vormen voor dikkere stengels en vertakkingen die meer gewicht kunnen dragen tijdens de bloeifase. Kalium genereert op zijn beurt een hogere stofwisseling om die extra aanvoer van koolhydraten te kunnen verwerken, maar staat ook garant voor sterkere knopvorming, rijping, dichtheid en gewicht van het eindproduct. Bloemetjes en vruchten ontwikkelen zich ook een stuk sneller met de juiste verhouding aan fosfor en kalium.

Als je een product ontwikkeld dat het natuurlijke bloeiproces verhoogd en versneld, heb je echter ook een ingrediënt nodig die de plant helpt op een gezonde manier met deze acceleratie om te gaan. Heb je wel eens gehoord van Ascophyllum Nodosum? Nee, dit is geen Russische metalband of de naam van een nieuwe crypto currency, maar het snelst groeiende zeewier ter wereld, afkomstig uit de zee rondom kust van Noorwegen. Dit type zeewier gedijt onder extreme omstandigheden: het groeit in ijskoud water en bij eb en vloed is het dus ook regelmatig verstoken van water. Dankzij deze onvriendelijke leefomgeving zit "Asco" vol met fytohormonen die de plant helpen te overleven onder barre omstandigheden, snel te groeien en grote hoeveelheden chlorofyl te produceren zodat het via fotosythese zoveel mogelijk energie op kan slaan met het weinige zonlicht dat het Noorse klimaat te bieden heeft. En het zijn nou juist die natuurlijke fytohormonen die bij jou thuis ervoor zorgen dat je geliefde plantjes sneller aan de bloemvorming gaan beginnen. Laten we de drie belangrijkste (en bekendste) even uitlichten:

Auxine:Bevordert de scheutgroei en leidt energie en voedingsstoffen naar de hoogste bloemtrossen (hoofdtoppen). Bij het "toppen" van de hoogste internode zorgt auxine ervoor dat alle zijscheuten dezelfde hormonale kick krijgen. In het geval van een "Sea of Green" concept: Auxine zorgt voor sterke hoofdkelken en minimaliseert de ontwikkeling van zijscheuten.

Gibberelline: Stuurt aan op een grotere totale planthoogte. In het geval dat je een LST (Low stress training) techniek toe wilt passen, kunt je er zeker van zijn dat gibberelline de planten blijft pushen om weer omhoog te groeien. Daarnaast stimuleert het grotere plantencellen evenals celstrekking (langere plantencellen). Ideaal fytohormoon voor het kweken van monsterplanten binnen of buiten!

Cytokinine: Accelereert de wortelontwikkeling, stimuleert verhoogde- en snellere celdeling en optimaliseert het mitose (celdeling) proces: helpt bij betere scheut, knop- en bloemvorming. Cytokinine is het ultieme fytohormoon bij een thuiskweek van autoflowers.

Voordelen van Bud Ignitor in het kort
 • Stimuleert snellere bloem- en vruchtvorming
 • Bevat zeewier uit de koude en ongerepte Noorse wateren
 • Voedt je planten met een optimale verhouding van kalium en fosfor, en effectieve fytohormonen
 • Rijk aan stimulatoren die de stofwisseling accelereren
 • Veroorzaakt een snellere bloeifase
 • Versterkt en verhoogt de vruchtvorming en -rijping
 • Maximale bloeiproductie
 • Verhoogt de opbrengst
Toepassing:
1ste en 2de week bloeifase: 2ml per liter water

NB: De dosering van Advanced Nutrients Bud Ignitor is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bud Ignitor is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.

Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients Bud Ignitor 250ml
 • Advanced Nutrients Bud Ignitor 500ml
 • Advanced Nutrients Bud Ignitor 1Ltr
 • Advanced Nutrients Bud Ignitor 4Ltr
 • Advanced Nutrients Bud Ignitor 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...