Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Gewasbescherming

Advanced Nutrients B-52 250ml, 500ml, 1L, 5L, 10L

Artikelnummer: 18180

 • bevat cruciale B-vitamines
 • verhoogt metabolisme
 • Verhoogt de opname van voedingsstoffen en verhoogt de energie-opname
 • zorgt voor sterkere stengels en stengels, en zwaardere bloemen
Selectie
vanaf 14,13 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients B-52 - De ultieme vitamine cocktail

Advanced Nutrients B-52 is een slimme groei- en bloeistimulator boordevol vitamine B1, B2, B3, B5 en B7, zeewier- en algenextracten, en nog veel meer. De insteek van B-52: inzetten op een gezondere plant tijdens de groeifase, met dikkere stengels, vertakkingen en stelen die in de bloeifase grotere, zwaardere vruchten en bloemen kunnen dragen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten in B-52 de groeiontwikkeling stevig opkrikken naar een hoger niveau, en de bloemvorming bevorderen, precies op de juiste en belangrijkste momenten van je kweekcyclus

Vitamine B speelt een belangrijke rol in het metabolisme van je planten en het verminderen van stress, vooral bij snel groeiende gewassen. Dit type planten is vanwege haar hogere verbruik van meststoffen sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van voldoende vitamines B. De phytohormonen (auxine, gibbereline, cytokinine) in de aanwezige zeewierextracten ondersteunen stressvermindering, maar helpen ook bij het verhogen van de chlorofyl (bladgroen) productie waardoor de planten licht sneller om kunnen zetten in broodnodige energie. B-52 bevat o.a. ook foliumzuur (B11) en humaten die helpen langetermijnreserves van voedingsstoffen, koolhydraten en aminozuren aan te leggen. Al deze ingrediënten -en hun effect op de plant- staan in dienst van het gezamelijk doel dat elke homegrower nastreeft: een snelle, gezonde en krachtige groeifase en een uitbundige, gulle, moddervette opbrengst aan het einde van de bloeiperiode.

Voordelen in het kort:
 • Geeft een vitamineboost en verhoogt de opbrengst
 • Bevat de cruciale B-vitaminen B1, B2, B3, B5 en B7
 • Versterkt het immuunsysteem en resistentie
 • Verhoogt de stofwisseling
 • Verbetert de opname van voedingsstoffen en energie inname
 • Zorgt voor sterkere stengels en vertakkingen, die zwaardere bloemen kunnen dragen
 • Te gebruiken vanaf zaailing of stekje tot aan de oogst
Toepassing:
Groeifase: 2ml per liter water
Bloeifase: 2ml per liter water

Advanced Nutrients B-52 kan gebruikt worden in zowel de groei- als bloeifase, met uitzondering van de eerste twee weken van de bloeifase. Stop met gebruik minimaal één week voor de oogst. B-52 is geschikt voor alle types substraat, kweeksystemen en -methodes. In alle gevallen is de aanbevolen dosering 2ml per liter water, minimaal eenmaal per week.

NB: De dosering van B-52 is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. B-52 is volledig compatibel met Advanced Nutrients Sensi Grow en Bloom en/of Connoisseur en hun pH Perfect®-technologie.

Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 250ml
 • Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 500ml
 • Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 1Ltr
 • Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 4Ltr
 • Advanced Nutrients B-52 Vitaminebooster 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...