Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica PermaBloom Bloeivoeding 1L, 5L (FloraMato)

Artikelnummer: 18464

 • Ondersteunt de bloemvorming
 • Verhoogt de opbrengst
 • Verbetert de smaak
Grootte
vanaf 11,08 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Terra Aquatica PermaBloom®: De ideale oplossing voor vruchtdragende en langbloeiende planten

Geef je langbloeiers de juiste plantenvoeding met de geconcentreerde TriPart®- Serie van Terra Aquatica

T.A. PermaBloom® is geen standaard plantenvoeding voor de bloeifase. Dit type plantenvoeding is speciaal ontwikkeld voor het voeden van langbloeiende vaste planten.
Het beste gebruik je PermaBloom® in combinatie met de basisvoeding TriPart® Micro van Terra Aquatica. De combinatie van deze twee producten garandeert een voedingsregime
voor je langbloeiers met minerale meststoffenverhoudingen zoals geen andere in thuiskwekerswereldje. Langbloeiende en permanent vruchtdragende gewassen hebben nou eenmaal
andere behoeftes dan de snelgroeiende gewassen die we normaal gesproken in de tuin, op het balkon en in de growbox cultiveren.

PermaBloom® geeft een perfect uitgebalanceerde mix van essentiële en gunstige marco- en micro elementen, mineralen en sporenelementen die chilipepers, tomaten, komkommers, bonen, meloenen en aardbeien nodig hebben.

Net als TriPart® Micro ondersteunt PermaBloom® de bloeifase van vruchtdragers. De combinatie van de twee producten verhoogt de opbrengst en verbetert de smaak.
PermaBloom® bevat pH-gebufferde mineralen voedingstoffen van hoge zuiverheid, zonder onnodige ballaststoffen. 
Terra Aquatica PermaBloom® is speciaal ontwikkeld voor hydrocultuur systemen en is bijzonder efficiënt bij gebruik van drippersystemen en automatische irrigatie,
maar kan ook gebruikt worden om op kokossubstraat of aarde te kweken.

Tips voor gebruik van de T.A. PermaBloom® in combinatie met TriPart® Micro:

 • Goed schudden voor gebruik. Bewaar de producten in een droge, donkere ruimte op kamertemperatuur.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Terra Aquatica PermaBloom® is sterk geconcentreerd: een maximale hoeveelheid van 3ml per liter water is meer dan voldoende.
 • Voor optimale resultaten in combinatie met PermaBloom® is TriPart® Micro verkrijgbaar in twee waterhardheidsvarianten: Voor zacht of hard water.
 • Gebruik TriPart® Micro voor hard water als het Ca-gehalte van je voedingswater hoger is dan 70mg/l.
 • Is het Ca-gehalte lager dan 70mg/l of maak je gebruik van een osmose-filter, dan is de zacht water variant van TriPart® Micro de beste keuze.

Handige toevoegingen voor T.A. PermaBloom®:

 • TriPart® Micro: Terra Aquatica TriPart® Micro maakt onderdeel uit van de alom bekende TriPart®-Serie die al enkele decennia een vast begrip is bij thuiskwekers over de hele wereld. Micro bestaat uit een geconcentreerd mengsel van micro-elementen in chelaatvorm, maar ook primaire en secundaire voedingsstoffen. Daarnaast bevat de formule pH-stabilisatoren, die de pH-waarde van je voedingsoplossing op het gewenste peil houden. Met de combinatie van PermaBloom® en Micro kan het prestatiespectrum van TriPart® snel en gemakkelijk worden aangepast aan permanent vruchtdragende planten.
 • T.A. Fulvic, vloeibaar fulvinezuur: Terra Aquatica Fulvic is één van de meest effectieve groeistimulatoren op de markt, die je planten naast de broodnodige NPK's ook voorziet van fulvinezuur van hoge kwaliteit. Fulvinezuur, ook wel fulvine of fulvic acid genoemd, is één van 3 componenten van humus en ontstaat bij de vertering van planten door micro organismen. Het is een handig stofje met buitengewoon veel positieve effecten op de gezondheid van zowel de planten als de bodem. Zo transporteert fulvine voedingsstoffen naar en in de plant.
 • T.A.FlashClean®: Dit product is niet alleen een spoelmiddel dat je kunt gebruiken in de laatste weken voor de oogst of bij onder- en overvoedingsverschijnselen, maar ook een bodemverbeteraar. Je kunt er bijvoorbeeld gebruikte of uitgeputte potgrond mee "opfrissen". T.A.FlashClean® is dus bij uitstek geschikt om de bodemkwaliteit onder je permamnent vruchtdragende gewassen voor langere periodes in stand houden.
 • T.A. TrikoLogic®: Voor gebruik op aarde- en kokossubstraten kun je ook T.A. TrikoLogic® overwegen. Dit is een product met Trichoderma culturen, die de wortelzone voorziet van gunstige micro-organismen. TrikoLogic® beschermt de wortels tegen te hoge- of lagetemperaturen en heeft een opbrengstverhogend effect.

Verkrijgbaar in:

 • T.A. PermaBloom® Bloeivoeding 1Ltr
 • T.A. PermaBloom® Bloeivoeding 5Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...