Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica DualPart Grow Zacht water 1L, 5L (FloraDuo)

Artikelnummer: 18474

Grootte
vanaf 14,13 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Terra Aquatica DualPart®: De effectieve 2-componenten plantenvoeding set voor thuiskwekers

De producten uit de DualPart®-Serie van T.A. zijn een doorontwikkeling van de in Europa alom bekende TriPart®-serie. Met de DualPart® producten kun je in eigen huis en tuin alle kanten op:
Ze zijn makkelijk in gebruik en geven je alle voordelen die noodzakelijk zijn voor een gezonde ontwikkeling van je gewassen.

Dankzij de slimme samenstelling van de DualPart® producten kom je een stuk verder dan met een gewone minerale plantenvoeding. De 2-componenten formule werd in opdracht van General Hydroponics (Het voormalige moederbedrijf van T.A.) en
de bekende NASA chemicus Cal Hermann speciaal ontwikkeld voor elke zichzelf respecterende thuisteler die op zoek is naar een innovatief voedingsregime voor snelgroeiende planten.
Met T.A. DualPart® Grow heb je een complete oplossing voor de verschillende behoeftes van je planten in zowel de groei- als bloeifase.

Als je op zoek bent naar een plantenvoeding set die alle noodzakelijke voedingstoffen en mineralen bevat die je planten nodig hebben, zonder dat je een heel leger aan verschillende producten aan moet schaffen,
dan is het DualPart® concept precies wat je nodig hebt. DualPart® Grow bevat bio-activatoren die je gewassen versterken, de weerstand tegen ziekteverwekkers verhogen en
de opname van voedingsstoffen versnellen en verbeteren. DualPart® producten verkorten de internode lengte van je planten in de groeifase, zonder gebruik van chemische groeiregulatoren (PGR's), die schadelijk kunnen zijn
voor de gezondheid. In plaats daarvan maakt Terra Aquatica alleen gebruik van hoog zuivere ingrediënten en decennia-lange ervaring, zodat je je over het voedingsregime van je planten in een binnen- of buitenkweek geen zorgen
meer hoeft te maken. Zo kun je meer tijd investeren om de andere aspecten van je homegrow te optimaliseren. Het 2-componenten concept van de DualPart® komt erop neer dat je van het begin tot einde maar twee flessen nodig
hebt, eentje voor groei ondersteuning en eentje voor de bloemvorming en bloeiversnelling. Dit in tegenstelling tot reguliere A+B plantenvoeding, waarbij je in totaal 4 flessen nodig hebt om hetzelfde te bereiken.

In de basis gebruik je dus maar twee producten, de DualPart® Grow en DualPart® Bloom. Tijdens het voorgroeien van stekken en zaailingen gebruik je evenveel Grow als Bloom, tijdens de groeifase iets meer Grow en iets minder Bloom
en tijdens de bloeifase weer wat minder Grow en meer Bloom. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Tips voor gebruik van de T.A. DualPart® producten:

 • Goed schudden voor gebruik. Bewaar de producten in een droge, donkere ruimte op kamertemperatuur.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Terra Aquatica DualPart® Grow is sterk geconcentreerd: een maximale hoeveelheid van 5 ml per liter water is meer dan voldoende.
 • DualPart® Grow is verkrijgbaar in twee verschillende variaties: Voor hard water en voor zacht water.
 • Gebruik DualPart® Grow voor hard water als het Ca-gehalte van je voedingswater hoger is dan 70mg/l.
 • Is het Ca-gehalte lager dan 70mg/l of maak je gebruik van een osmose-filter, dan is de zacht water variant van DualPart® Grow de beste keuze.

T.A. DualPart® Grow toepassingen en handige toevoegingen:

 • Geschikt voor alle plantensoorten, aardesubstraten, hydro en mapito. Werkt wonderen in zowel de binnen- als buitenkweek.
 • Ben je naast DualPart® Grow ook op zoek naar een effectieve groeiversneller, overweeg dan de aanschaf van T.A. Fulvic. Dit organische product is opgebouwd uit geconcentreerd fulvinezuur en kan als wortelstimulator ingezet worden.
 • Voor gebruik op aardesubstraten kun je ook T.A. TrikoLogic® overwegen. Dit is een product met Trichoderma culturen, die de wortelzone voorziet van gunstige micro-organismen. TrikoLogic® beschermt de wortels tegen te hoge- of lage temperaturen en heeft een opbrengstverhogend effect.
 • General Organics additieven: Het assortiment van T.A. General Organics bevat hoogwaardige organische stimulatoren om de groei te verfijnen en te versnellen, zoals de krachtige voorbloei-activator Seaweed®.
 • FlashClean®: Dit product is niet alleen een spoelmiddel dat je kunt gebruiken in de laatste weken voor de oogst of bij onder- en overvoedingsverschijnselen, maar ook een bodemverbeteraar. Je kunt er gebruikte of uitgeputte potgrond mee "opfrissen" en moederplanten voor langere periodes in stand houden.
 • Bekijk meteen even T.A. FinalPart®: Dit product is ook terug te vinden in de StarterKits van T.A. in combinatie met DualPart® Bloom en DualPart® Grow. Het is een bloeibooster die je gebruikt in de laatste 10 dagen van de bloeifase, het helpt het bloeiproces te versnellen en de opbrengst te verhogen.

Verkrijgbaar in:

 • T.A. DualPart® Grow - Zacht water - 1Ltr
 • T.A. DualPart® Grow - Zacht water - 5Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...