Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Lampen

Elektrox Super Bloom HPS-Kweekverlichting 250W, 400W, 600W - Bloeifase

Artikelnummer: SuperBloom

Selectie
vanaf 15,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

De Elektrox Super Bloom HPS is een krachtige HPS- of hogedruk natrium-kweekverlichting die door haar rood/gele kleurenspectrum bij uitstek geschikt is voor de bloeifase. Het vermogen van een Super BLoom is speciaal ontwikkeld voor het verlichten van een homegrow met een oppervlakte van ongeveer 0,36m² tot 1,50m², afhankelijk van het wattage. De effectieve werkafstand van de HPS-kweekverlichting is 50 centimeter tot de top van de planten. Aangezien de Super Bloom HPS in een lager prijssegment valt, is deze lamp ideaal voor de prijsbewuste homegrower en een perfecte low-budget instapper voor de beginnende thuisteler.

Beschikbare lampen:

  • Elektrox Super Bloom 250W HPS
  • Elektrox Super Bloom 400W HPS
  • Elektrox Super Bloom 600W HPS

Attentie: Dit type kweekverlichting werkt alleen in combinatie met een voorschakelapparaat (VSA) en een reflector met een E40 fitting.


PDF
Beoordelingen (1)

Deel andere klanten uw ervaringen mee

5 van 5 Geen klachten

De planten die eronder vandaan komen doen het prima en reageren precies zoals ik wil onder deze lamp. 2 oogsten mee gedaan (ongeveer 1000 uur) en geeft nog goed licht om langer te gebruiken, ik heb het gevoel dat het licht nog niet minder is geworden (heb geen luxmeter).

Deze lamp gebruik ik tijdens het begin van de bloeifase en hij doet het geweldig om de plant te laten strekken en ruimte te bieden voor de buds.
Ik wissel af met de MH groeilamp van Elektrox om de groei weer te beperken en de terpenen gunstiger licht te geven terwijl de buds lekker stevig worden.

Ik heb weinig ervaring met licht dus vandaar een beleving ipv een objectieve beoordeling.

Gerard S., 24.09.2022
Loading ...