Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Lampen

Sylvania GRO-LUX SHP-TS 400W, 600W Kweekverlichting - Dual Spectrum

Artikelnummer: Grolux

  • Geschikt voor groei- en bloeifase
  • Hogedruk natriumlamp met 58.000 tot 90.000 Lumen
  • Levensduur tot 26.000 uur
Selectie
vanaf 25,37 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Een GRO-LUX SHP-TS is een hogedruk natriumlamp (HPS) met maar liefst 58.000 (400W) tot 90.000 Lumen (600W) en is in tegenstelling tot de meer reguliere SHP-TS versies van Sylvania veelzijdiger in gebruik. Niet alleen heeft dit type kweekverlichting een rood/geel lichtspectrum, maar het genereert ook een blauw/witte kleur. Dit maakt een GRO-LUX niet alleen effectief in de bloeiperiode, maar ook voor de groeifase interessant. Je bent dus een stuk flexibeler in je mogelijkheden, vooral als je met maar één kweeklamp voor beide kweekfases wilt werken. Dan is de GRO-LUX een degelijk compromis.

De GRO-LUX SHP-TS lampen hebben een gepatenteerde boogbuis die de hoogste fotosynthetische efficiëntie oplevert. Dankzij het verbeterde ontwerp van de buitenlamp staan de prestaties op een uitzonderlijk hoog niveau, d.w.z. de lamp is geoptimaliseerd voor de hoogste eisen op het gebied van PAR-prestaties. Sylvania GRO-LUX is de industrieleider als het gaat om maximale lumenoutput tot aan het einde van de levensduur, namelijk een opmerkelijke 95%.

Beschikbare lampen:
  • Sylvania GRO-LUX SHP-TS 400W
  • Sylvania GRO-LUX SHP-TS 600W
Attentie: Dit type kweekverlichting werkt alleen in combinatie met een voorschakelapparaat (VSA) en een reflector met een E40 fitting.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...