Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. Lampen

Philips Son-T Pia Green Power 400W, 600W HPS - Dual Spectrum

Artikelnummer: Son-T-Pia_GP

  • Geschikt voor de groei- en bloeifase
  • Verkrigbaar in 400W en 600W
Selectie
vanaf 33,50 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
De kweekverlichting van Philips is één van de meest gebruikte merken in de wondere wereld van de thuiskweek en over het algemeen de eerste keus van de Nederlandse homegrower. De SON-T Pia Green Power is een eersteklas HPS of hogedruk natriumlamp van 400 of 600 Watt, en heeft een lichtstroom van respectievelijk 58.500 of 88.000 Lumen. Door de PIA (Philips Integrated Antenna) technologie, wordt een aanzienlijk langere gemiddelde levensduur bereikt, omdat er geen mechanisch bewegende delen in de lampconstructie zitten. De lamp heeft een overwegend rood/geel spectrum, die voornamelijk voor een gunstige bloeifase ontwikkeld is. Maar daarnaast heeft een Philips Green Power een verhoogd aandeel aan blauw/wit licht, zodat dit type kweekverlichting ook tijdens de groeifase ingezet kan worden. Dat scheelt je dus in de aanschaf van een extra lamp voor de groeiperiode!

Beschikbare lampen:
  • Philips Son-T Pia Green Power 400W HPS
  • Philips Son-T Pia Green Power 600W HPS
Attentie: Dit type kweekverlichting werkt alleen in combinatie met een voorschakelapparaat (VSA) en een reflector met een E40 fitting.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...