1
Gratis verzending van 99Ç +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en betrouwbare levering met DHL

Adjust-A-Wings - AVENGER Medium Reflector + Spreader

Artikel: 10884

  • Gelijkmatige lichtverdeling in groei en bloei
  • Duidelijk minder warmte ontwikkeling
  • Afmetingen (LxBxH): 55 x 58-72 x 20cm
  • Voor kweekoppervlak van ca. 175 x 135cm (tot max. 2,36M▓)
91,46 €

incl.ábtw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

De kampioen der reflectoren: Adjust-A-Wings Avenger Medium

Een goede reflector is onmisbaar voor de optimale ontwikkeling van planten en een gelijkmatige groei- en bloeifase in je growbox of kweekruimte. Des te beter de kweekverlichting gereflecteerd wordt, des te effectiever de ontwikkeling van je favoriete gewassen. Een Adjust-A-Wing laat geen enkele foton verloren gaan en verdeelt al het mooie licht van je kweekverlichting op de best mogelijke manier. Om de lichtintensiteit over een zo'n groot mogelijk kweekoppervlak te perfectioneren, heeft de Avenger Medium een speciale spreader direct onder de kweeklamp. Deze unieke spreader werpt het licht terug naar de reflector en verhoogt zo de efficiŰntie van de lichtverdeling en effectiviteit van de reflector. De reflector en spreader vormen samen een onverslaanbaar team voor hogere opbrengsten en ideale groeiomstandigheden.

De Adjust-A-Wings Avenger Medium levert optimale lichtverdeling voor kweekruimtes tot pakweg 2,5M▓. Het oppervlak van de reflector is gemaakt van H18 vliegtuigaluminium en verspreidt het licht effectief met een lage warmteontwikkeling. Dit betekent dat de reflector gemakkelijk dicht boven de planten kan worden geplaatst, bijvoorbeeld tijdens de groeifase of in een kweekruimte met een laag plafond tijdens de bloeifase. Een coating van wit-glaspolymeer zorgt voor hittebestendigheid, diffuus licht en beschermt het aluminium tegen corrosie. De lamphouder is geschikt voor 400W en 600W HPS- of MH kweekverlichting.

De superieure reflector-elementen van Adjust-A-Wings combineren verfijnde technologie met een aantrekkelijk design en overtuigende functionaliteit. De innovatieve dubbele paraboolreflector is uitgevonden door verlichtingsspecialist en plantengoeroe Paul Cronk in AustraliŰ. Zo is het idee ontstaan om een dubbele parabolische vorm te gebruiken om de door de lamp gegenereerde warmte af te voeren en een gelijkmatige lichtverdeling over de planten te creŰren. Het eindresultaat is een reflector die bovengemiddeld reflecteert, minder warmte afgeeft, dichter op de planten kan hangen, een groter oppervlakte bestrijkt en helpt bij een betere opbrengst. Dat is toch stiekem een mooi lijstje aan voordelen dat de aandacht trekt van menig ambitieuze homegrower.

Niet alleen heb je de mogelijkheid om een Adjust-A-Wing relatief dicht op je planten te hangen, andersom gaat ook! Door de variabele instelmogelijkheden van de Avenger Medium kun je de reflectie verspreiden over een groter kweekoppervlak. Hoe hoger de Adjust-A-Wing hangt, hoe breder en diffuser het licht. Waar je met een normale hamerslagkap ongeveer een vierkante meter kunt uitlichten, bestrijk je met een Adjust-A-Wings gemakkelijk 20 tot 30% meer.

Details:
  • Voor kweekoppervlak van ca. 175 x 135cm (tot max. 2,36M▓)
  • VerlichtingefficiŰntie: 95%
  • Leveromvang: 1x Avenger Medium reflector incl. E40 fitting en spreader
  • Duidelijk minder warmte ontwikkeling
  • Afmetingen (LxBxH): 55 x 58-72 x 20cm
  • Totaalgewicht: 1,1Kg

Leveromvang
1x Adjust-A-Wings Avenger Medium reflector incl. fitting E40 en spreader medium


Producent: Hygro-International
Gewicht: 1,10 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...