1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Dual Spectrum Lampen

Filter

Dubbele lichtbronnen voor unieke goede groeicondities h2>U bent een enthousiaste tuinder, maar u bent nog steeds op zoek naar de juiste verlichting voor uw plantenkwekerij? Dan hebben we de juiste oplossing voor u. Omdat de Dual lichtbron je planten helpt om zowel te bloeien als te groeien. De Dual lamp combineert een natriumdamplamp en een metaalhalogeenlamp in slechts één lamp. In tegenstelling tot de dubbele lichtbron heeft de standaard lichtbron alleen blauw of alleen geel/rood licht. De dubbele bol kan beide doen, het helpen van uw planten en uw portemonnee.

Maar wat zijn de goedkope alternatieven? De Dual Spectrum lamp is een ideale keuze. Omdat deze verkrijgbaar zijn in verschillende sterktes en tegen verschillende prijzen: 250 Watt, 400 Watt of 600 Watt. Als u de lamp Dual Spectrum gebruikt, heeft u enkele voordelen ten opzichte van standaard HPS lampen. De lamp Dual Spectrum bevat 25% blauw en 75% rood licht en levert een hogere prestatie. De nieuwe Dual Spectrum lamp is een innovatieve lamp die uw planten de juiste lichtfrequentie geeft om uw plantenkwekerij te helpen met de belangrijke was- en bloeifasen.

Deze speciale lamp biedt een echte toegevoegde waarde door het produceren van dikkere stengels, een grotere plantdichtheid, grotere bladeren en een verhoogde chlorofylproductie om gezondere en milieuvriendelijkere planten te kweken.

Loading ...