Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Sale

Lumatek CMH/CMD Kweekverlichting 315W 3100K & 4200K - Dual Spectrum

Artikelnummer: 17818

  • Keramische Metaal Halide Lamp CMH-315W 3100K & 4200K
  • Benadert de kracht van zonlicht
  • Geschikt voor groei- en bloeifase
  • Lange levensduur en hoge energie-efficiëntie
Selectie
91,40 € 106,71 €
U bespaart 15,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving
De Lumatek CMH-lamp 315W is een pulse-start kweekverlichting, speciaal ontworpen voor gebruik met een 315W elektronisch voorschakelapparaat. Deze vorm van kweekverlichting wordt tegenwoordig over de hele wereld in glas- en tuinbouw en growboxen toegepast. De hoogwaardige keramische brandertechnologie bevat een speciaal gasmengsel, die een optimale lichtopbrengst produceert voor een perfecte ontwikkeling van je geliefde plantjes.

Een Lumatek CMH lamp creëert hoge energie PAR/PPF-niveaus met lage warmte en volspectrumlicht dat dichter bij zonlicht staat en een gezondere plantengroei en grotere opbrengst oplevert. Met een CRI (Colour Rendering Index) van meer dan 90% is een CMH-verlichting perfect voor de teelt van snelgroeiende gewassen, overdadige bloem- en vruchtvorming en bovenmatige terpenenproductie. Een Lumatek CMH heeft 10-20% meer rendement dan een standaard MH-lamp, maar in tegenstelling tot de meeste metaalhalogeen lampen kan je een CMH-kweekverlichting gebruiken voor zowel de groei- als bloeifase. Je hebt dus maar één lamp nodig voor beide periodes, wat handig kan zijn als je kweekt met een beperkt budget, maar toch het maximale uit je growbox wilt halen.

Dankzij de keramische PCA-boogbuis kan de lamp werken bij hogere inwendige temperaturen, waardoor de kleurweergave, het rendement en de efficiëntie toenemen. PCA weerstaat interactie met de chemicaliën in de buis, waardoor de chemische mix gedurende de levensduur van de lamp wordt gestabiliseerd, en de kleurconsistentie en het PAR/PPF-niveau worden verbeterd. De pulse-start technologie zorgt voor een snellere opstart- en herstarttijd, een langere levensduur van de lamp en een beter lumenbehoud.

Beschikbare lampen:
  • Lumatek CMH Kweekverlichting 315W 3100K
  • Lumatek CMH Kweekverlichting 315W 4200K
Voor het in gebruik nemen van een Lumatek CMH-315W heb je speciale apparatuur nodig. Enkele suggesties:

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Informeren zodra beschikbaar

(* = Verplichte velden)

Bekijk a.u.b. onze privacyverklaring

Loading ...