Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Advanced Nutrients

Advanced Nutrients OG Organics Big Mike's OG Tea 1L, 4L, 10L

Artikelnummer: 18184

Selectie
vanaf 35,49 € 35,49 €
U bespaart 16,68 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Organics Big Mike's OG Tea van Advanced Nutrients is een biologische compost thee en heeft vele voordelen in vergelijking met zelfgemaakte compost melanges. De ingrediënten in de Super tea van Advanced Nutrients zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld om er zeker van te zijn dat je planten altijd de juiste verhouding aan voedingstoffen krijgen die ze nodig hebben. Je kunt natuurlijk ook zelf een compost thee maken, waarbij altijd het risico kan onstaan dat bepaalde voedingselementen afwezig zijn, of verhoudingsgewijs oververtegenwoordigd zijn. Dit kan een negatieve invloed hebben op de bloem- en vruchtvorming en de opbrengst aan het einde van de bloeifase. Andere ongewenste neveneffecten van zelfgemaakte compost thee: Ongewenste geurtjes, schadelijke micro-organismen, korte houdbaarheid, onvoldoende chelatering van micro-elementen en het risico van verstopte pompen, drippers en hydrologische kweeksystemen.

Organics Big Mike's OG Tea bevat alles wat je planten nodig hebben voor een snelle en gezonde groei en een weldadige bloeifase. Vanzelfsprekend bevat het nauwkeurig uitgebalanceerde macro-elementen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) van biologische oorsprong, die van levensbelang zijn voor elk groeiende en bloeiende gewas. Om de ideale omstandigeheden voor plantencelontwikkeling te ondersteunen zijn gehydroliseerde soja- en viseiwitextracten toegevoegd. Maar dan zijn we er nog niet: Organics Big Mike's OG Tea bevat een compleet spectrum aan nuttige vitamines en een uitgebreid scala aan effectieve mineralen, die de toevoer van voedingstoffen bevorderen. Om de chlorofylproductie te verhogen, en daarmee de CO² opname aanzienlijk te verbeteren, bevat dit Advanced Nutrients product ook een zeer effectief alfalfa-extract die je ook in andere producten uit de True Organics-serie tegenkomt. Je voelt hem al aankomen: Organics Big Mike's OG Tea is een product dat in je kweekschema niet mag ontbreken.

Om er zeker van te zijn dat je Organics Big Mike's OG Tea kunt gebruiken op alle gangbare kweekmethodes, waaronder ook hydroponische systemen en dripper irrigatie, wordt de compost thee tijdens het complexe productieproces intensief gezuiverd om ongewenste troebelheid en ballaststoffen te verwijderen. Hierdoor is zijn de ingrediënten 100% oplosbaar in water, en is deze superthee eenvoudig te gebruiken in combinatie met andere plantenvoeding, stimualtoren en boosters. Een ander belangrijk argument is de IOM-certificering uit Californië, die Advanced Nutrients heeft ontvangen voor de Organics Big Mike's OG Tea. De eisen voor de toekenning van dit keurmerk zijn veel strenger dan die voor de bestaande biologische keurmerken, die we in Europa kennen. De IOM-certificering garandeert elke zichzelf respecterende organische thuiskweker een mooie, hoge opbrengst met enkel zuiver biologische ingrediënten.

Voordelen in het kort:

 • Gegarandeerd 100% biologische compost thee met IOM-certificaat
 • Bevordert betere opbrengsten
 • Sterk gezuiverd, geschikt voor alle groeimedia en kweekmethodes
 • Met hydrolysaten, vitaminen, mineralen, alfalfa extract en meer
 • Sterke en reukloze bloeibooster
 • Voorkomt verstopping van irrigatie- en drippersystemen

Toepassing:
1ste tot 7de week bloei: 2ml Organics Big Mike's OG Tea per liter water.

NB: De dosering van Organics Big Mike's OG Tea is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Verkrijgbaar in de volgende volumes:

 • Advanced Nutrients Organics Big Mike's OG Tea 1Ltr
 • Advanced Nutrients Organics Big Mike's OG Tea 4Ltr
 • Advanced Nutrients Organics Big Mike's OG Tea 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...