Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Advanced Nutrients

Advanced Nutrients

De juiste kweekformule voor elke thuisteelt

Het Amerikaanse bedrijf Advanced Nutrients is al sinds enkele decennia de meest zichtbare en bekendste producent van innovatieve plantenvoeding, meststoffen en supplementen voor homegrowers op aarde, cocos en hydro. Sinds de oprichting in 1999 heeft Advanced Nutrients meerdere prijzen gewonnen voor hun buitengewoon effectieve en revolutionaire producten en zijn ze op de wereldwijde thuiskwekers markt een icoon als het gaat om gulle en smaakvolle oogsten en hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct. Het maakt niet uit of je een beginner of een professionele thuiskweker bent, Advanced Nutrients biedt je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en indrukwekkende homegrow, ongeacht het kweekmedium.

Met de gepatenteerde pH Perfect® technologie til je het rendement van je homegrow naar een nieuw en ongekend niveau. Advanced Nutrients biedt een breed scala aan producten van bijna volledige organische tot mineraal-organische oorsprong, ongeacht het type thuisteelt dat je voor ogen hebt. Of je nu met een substraat of een hydrosysteem kweekt, voor elk type homegrower is er in het assortiment van Advanced Nutrients het perfecte product te vinden voor een efficiënte groei- en bloeifase. De insteek van Advanced Nutrients is het ontwikkelen van oplossingen voor de behoeften en verwachtingen van haar klanten en innovatieve, nuttige producten op de markt te brengen.

Advanced Nutrients heeft sinds de oprichting al tientallen hoogwaardige en krachtige plantenvoeding formules ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld de Sensi Pro ® Two Plus serie. Deze serie, die wekelijks micro-aangepaste formuleringen bevat, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van je gewassen tijdens tijdens de bloei- en rijpingsfase, om er zeker van de zijn dat je het onderste uit de kan haalt. Dankzij de unieke 100% tevredenheidsgarantie van Advanced Nutrients weet je zeker dat alle producten van de hoogste kwaliteit zijn, en doen wat ze beloven.

Check snel het ruime aanbod van Advanced Nutrients producten in alle soorten en maten in onze webwinkel, en laat je overtuigen van de prestaties van de pH Perfect® plantenvoeding serie.
Loading ...