.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

TL Buizen

Een optimale toevoer van licht is essentieel voor de succesvolle cultuur van uw plantenveredeling, want licht is de fundamentele bouwsteen voor de fotosynthese. TL-lampen, ook bekend onder de gemeenschappelijke afkorting LSR, in plantenveredeling, vooral voor stekken, Zaailingen en jonge planten te gebruiken. Bovendien zijn ze vaak in de winter en de eerste lijn van potplanten en exotische Planten gebruikt. Het belangrijkste voordeel van TL-verlichting is in het lage energieverbruik en lage kosten in de belasting op de Acquisitie - dit geldt met name voor de vergelijking met het besparen van energie en natriumlampen.

TL-buizen zijn net als de meeste verhelderende middelen voor het verzorgen van planten in verschillende kleuren. Voor de juiste kleurtemperatuur fotosynthese en onderhouden van plantengroei hoofdzakelijk zorgt het koud wit licht, zelfs in de Aanduiding "koud wit" bekend. Uitgerust met een verhoogde hoeveelheid rood licht kleur "warm wit" wordt vaak gebruikt bij het planten zijn te leveren in de fase reproductie met licht.

TL-buizen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en verschillende lengtes lumen. Je moet speciale aansluitingen, de meest zijn genormaliseerd om G14 of G5. Deze aansluitingen zijn ook beschikbaar in versies met een aantal praktische hulpstukken slots. LSR hebben geen schroefdraad, maar is vergrendeld aan beide zijden.

Vanwege de lage kosten, laag energieverbruik en vele voordelen van de praktische hantering genot TL-buizen in de plantenveredeling een grote populariteit.