.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Grow Sets

De groeiende planten presenteert binnen een bijzondere uitdaging. Om aan de behoeften die een dergelijk ras met hoe een goede verlichting, ventilatie en de goede meststof brengen voldoen Wij bieden onze groeien op sets. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel voor amateur-tuinders en nieuwkomers te planten fokken als voor de boeren met ervaring op dit gebied. Dus er is een keuze tussen de beginner en geadvanceerde growsets.

Voor een ideale verlichting van de plant wordt worden lichte sets in alle growsets opgenomen. Deze verschillen in de verschillende pakketten ten opzichte van het vermogen van de lampen. De sets zijn leverbaar in versies van 150 watt, 250 watt, 400 watt en 600 watt per beschikbare Beginner en Advanced Set. Het kiezen van de juiste verlichting afhankelijk van de hoeveelheid van de planten worden gekweekt.

De planten moeten ook optimale ventilatie verkrijgen om te groeien, afhankelijk van een ventilatie set zijn er ook geadvanceerde sets beschikbaar. Voor de beginner stelt de ventilatie set kan apart worden aangeschaft. Groeien de set wordt afgerond door de meststof. De Beginner en Advanced sets deze verschillen in de vorm van kunstmest. In de beginner Stelt een HESI kunstmest Starter aarde en in de Advanced Stelt de CANNA meststoffen kit is voor de aarde.