Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Vochtigheid

Reguleren van de luchtvochtigheid

In deze categorie van onze online shop vindt u de vele producten die gebruikt worden om de vochtigheid te regelen.

Vochtigheid is een zeer belangrijke factor in de plantengroei. Te droge of te vochtige lucht kan verwoestende gevolgen hebben, vooral voor jonge planten. Daarom hebben wij alles wat u nodig heeft om uw planten in optimale omstandigheden te verzorgen. We hebben alles van ultrasone luchtbevochtigers en ontvochtigers tot gecombineerde of enkelvoudige thermometers en hygrometers. Onze hygrometers hebben niet alleen een externe vochtigheidssensor, maar ook een geheugenfunctie zodat u de waarden gemakkelijk kunt vergelijken. Bovendien worden ze vaak gecombineerd met een thermometer.

Voor planten uit tropische gebieden is een mistbevochtiger of een ultrasone luchtbevochtiger geschikt. Natuurlijk hebben we ook voor beide membranen, dus u hoeft alleen maar de reserveonderdelen te kopen in plaats van telkens de hele unit te vervangen. Afhankelijk van uw behoeften hebben we een grote luchtbevochtiger met een capaciteit van 8 l of een kleinere met een capaciteit van 2,6 l.

Onze luchtontvochtiger is zeer geschikt voor het groen dat het een beetje droger wil. Wij bieden ook een digitale luchtbevochtiger met een waterdichte behuizing die u kunt schakelen tussen uw toestel en de netaansluiting om uw serre constant vochtig te houden.
Loading ...