.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Planten verzorging

Groot is de vreugde van de mooie planten in huis en tuin. Lange vlakken aan de andere kant is er, als de plant groeit niet gewoon, gele bladeren ontvangt of heeft een kleine bloem. Om het plezier te verlengen bij uw planten, zijn er op het onderhoud noot een paar.Planten hebben licht nodig voor hun ontwikkeling, water, koolstofdioxide en warmte. Tevens speelt een rol voedingsstoffen in de bodem brengen, voornamelijk Stikstof, fosfor en kalium tellen.
De plant absorbeert deze voedingsstoffen via de wortels. Voor een optimale verzorging van planten is de selectie het planten substraat of de verbetering van de bodem bemesting cruciaal. Kamerplanten krijgen nieuwe voedingsstoffen door middel van regelmatige Transplanteren in de frisse substraten en bijbehorende bevruchting. In de tuin moet grondvoedingsmiddelen geleverd. door het uitgeven en oogsten grondstoffen worden gewonnen, die ontbreken in natuurlijke rotting en niet langer bijdragen tot de voedingsbalans. Om dit te compenseren gebrek aan voedingsstoffen en aan te moedigen een gezonde groei van planten, je hebt verschillende meststoffen beschikbaar.

Zelfs een optimale verzorging van planten kan niet voorkomen dat uw planten tegen plagen of ziekten zijn aangetast. De meest voorkomende Plagen onder blad en wolluis, spint en schadelijke vliegen. De plant is besmet, symptomen wijzen op bladeren en bloemen. Deze snelle actie noodzakelijk is om het ongedierte te schakelen verspreiden zich niet en de plant neemt geen blijvende schade. in de Natuur, de planten ook slakken en knaagdieren zoals Woelmuizen bedreigd. Een enkele schroef kan in één nacht uw sla patch leeg te eten. En schimmelziekten regelmatig optreden in de tuin, de bekendste van de ware en valse meeldauw. Voor de preventie en Bestrijding van ziekten en plagen op uw planten, bieden wij een verscheidenheid van producten.Een regelmatig snoeien in bomen en sierplanten draagt bij aan de zorg te planten. Een snoeien stimuleert en bevordert de groei van planten de bloei.