Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Klimaatbeheersing
  5. /
  6. Fan Controller

Fan Controller

Controleer het binnenklimaat net zo flexibel als de behoeften van uw planten.

De toerenregelaar is de belangrijkste component voor het regelen van de prestaties van ventilatoren in ventilatiesystemen. Met een snelheidsregelaar kunt u de gewenste lucht macht evenals de toevoer lucht die wordt geleverd aan uw planten in te stellen. Om de optimale klimatologische omstandigheden voor de teelt van te maken, omdat een te hoge of te lage luchtvochtigheid, temperatuur kan leiden tot een tragere groei, rot of zelfs betere leefomstandigheden voor ongedierte.

De ventilatie is vooral binnenshuis een belangrijke factor - vooral wanneer de ruimte voor het houden van geen ramen, gebruik een doos voor het opfokken of u bent niet in staat om voldoende te ventileren. Met een snelheid controller, kunt u snel en flexibel te reageren op het gedrag van uw planten, omdat de snelheidsregelaar meestal toestaan dat een continue aanpassing van de snelheid van het verkeer. Tegelijkertijd kan de regelaar de snelheid van ventilatoren zo klein mogelijk te houden, zodat het stroomverbruik worden geminimaliseerd.

In onze online shop kunt u de snelheid controller evenals stap transformatoren in alle denkbare geschikt voor de teelt van planten versies te vinden. Voor elk budget en de toepassing van verschillende situaties vindt u de juiste snelheid controller vinden - van kleine plantenveredeling met slechts een paar exemplaren op grootschalige systemen. We zorgvuldig selecteren welke apparaten bieden wij in ons assortiment, zodat u alleen de beste kwaliteit. Zo bent u zeker om een leven lang bij hun nieuwe snelheidsregelaar.
Loading ...