Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

CANNA Terra

CANNA TERRA is een complete productlijn voor kweken op aarde. De plantenvoeding is gemaakt om te voorzien in de behoeften van groente en snelgroeiende planten. Met de bijbehorende aardemixen kun je het beste resultaat halen.

Productlijn Terra
- Voeding groeien: Terra Vega
- Voeding bloeien: Terra Flores
- Substraat kiemen: Terra Seedmix
- Substraat kweken: Terra Professional & Terra Professional Plus

Plantenvoeding en substraten
Binnen de lijn CANNA TERRA bieden we plantenvoeding voor de groeifase (Vega) en bloeifase (Flores). Met deze twee producten zorg je dat je plant op elk moment de juiste mix van voedingsstoffen krijgt. Je kunt deze plantenvoeding op de meeste potgrond gebruiken. Met de CANNA TERRA aardemixen voor kiemen (Seedmix) en kweken (Professional, Professional Plus) ben je verzekerd van zuivere grond met een goede structuur.

Kweken op aarde
Aarde houdt plantenvoeding vast. Dit zogenaamde bufferende vermogen maakt aarde een vergevingsgezind kweekmedium. Bij kweken op aarde krijg je weinig problemen als je te veel of te weinig plantenvoeding geeft. Kweken op aarde is geschikt voor beginnende kwekers en mensen die niet te veel omkijken willen hebben naar hun plant. Een alternatief voor kweken op aarde is kweken op kokos.
Buitenkweek en binnenkweek
TERRA is geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek. Bij buitenkweek ben je afhankelijk van het weer. In ons land kun je de meeste planten alleen in het voorjaar en in de zomer buiten kweken. Binnenkweek kan het hele jaar door. Je hebt daarvoor een kweekplaats nodig, met in elk geval een groeilamp en ventilatie.

Kweken in pot of volle grond
De plantenvoeding TERRA Vega en Flores is geschikt voor het kweken van groente en snelgroeiende planten in een pot of in de volle grond. Bij kweken in de volle grond kunnen wortels diep gaan om voeding te zoeken. Het nadeel is dat voedingsstoffen makkelijk wegspoelen. Bij kweken in een pot is de ruimte beperkt, wat voeden bij iedere watergift noodzakelijk maakt. Het voordeel is dat je beter kunt zorgen dat je plant de juiste voedingsstoffen krijgt.

Kweken met CANNA TERRA?
CANNA TERRA plantenvoeding en substraten zijn te koop bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken in Nederland. Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt. Onze TERRA Infopaper biedt tips en diepgaande informatie over kweken op aarde. Met onze voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen.
Loading ...