1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA Coco

Filter
CANNA COCO en COGr zijn onze twee productlijnen voor het kweken op kokos, afgestemd op groente en snelgroeiende planten. CANNA ontwikkelde deze manier van kweken als pionier, in het begin van de jaren negentig. Beide lijnen bestaan uit een kokossubstraat met RHP-keurmerk en bijhorende plantenvoeding.

COCO of COGr?
De meeste kwekers kunnen met COCO het best uit de voeten. Het COCO kokossubstraat heeft een behoorlijk bufferend vermogen, waardoor je minder snel in de problemen komt. Met de juiste kennis en voldoende aandacht, kun je met COGr nog betere resultaten behalen. Door een grovere structuur speelt de buffer geen rol, waardoor je de voedingsgift nauwkeuriger kunt afstemmen. Meer informatie hierover lees je op de productpagina’s: CANNA COCO en CANNA COGr.

Zuiver en duurzaam
De COCO en COGr substraten beschikken over het RHP-keurmerk, dat staat voor zuiverheid. Als enige producent bereiken we dat zonder de kokos te steriliseren. Hierdoor blijven de sponsachtige vezelstructuur en de van nature voorkomende goede schimmels behouden. Kokos is een natuurlijke en hernieuwbare grondstof. Voor de productie en het transport is relatief weinig energie nodig.

Kweken met CANNA COCO of COGr?
CANNA COCO en COGr zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken in Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt. Ga je kweken met kokos, bekijk dan zeker even onze COCO Infopaper. Met onze voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen.
Loading ...