1
Gratis verzending van 99Ç 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en discrete levering + 2700 producten

CANNA Aqua

Filter
Voor recirculerende hydro kweeksystemen - zoals Nutrient Flow Technique (NFT) en Aeroponics - maken we CANNA AQUA. Deze productlijn bestaat uit plantenvoeding voor groeien (Vega) en bloeien (Flores), afgestemd op de behoeften van groente en snelgroeiende planten.

Hydro kweeksysteem
Als je werkt met een hydro systeem, kweek je zonder medium of op een inert medium. Het substraat geeft de wortels houvast, zonder de water- en voedingsgift te be´nvloeden. Je plant hangt als het ware aan het infuus, de wortels staan in direct contact met het voedingswater. Hierdoor kun je de voeding tijdens de kweek tot in detail sturen. Veelgebruikte inerte mediums gebruikt voor een hydro kweeksysteem zijn steenwol, mapito en kleikorrels.

Recirculerend hydro systeem
In een recirculerend hydro kweeksysteem loopt het voedingswater in een gesloten kring: van het voedingsvat, langs de wortels, terug naar het voedingsvat. Omdat de plant niet alle voedingsstoffen op hetzelfde moment opneemt, verandert de samenstelling van het voedingswater. Met de productlijn AQUA, gemaakt voor recirculerende hydro systemen, krijgt je plant toch altijd de juiste voedingsstoffen. Daarbij blijft de pH-waarde zonder ingrijpen optimaal - en dat is uniek. Lees over onze voeding voor groei en voor bloei.

Voor ervaren kwekers
Een recirculerend hydro kweeksysteem is een complexe kweekmethode en vraagt veel aandacht. Als kweker moet je de EC- en pH-waardes volgen, de planten kunnen lezen en bepalen wat ze nodig hebben. Weet je waar je mee bezig bent, kun je een geweldige opbrengst realiseren. Als je beschikt over een afvoer voor het voedingswater is het run-to-waste hydro kweeksysteem een minder complex alternatief.

Kweken met CANNA AQUA?
AQUA plantenvoeding is te koop bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken in Nederland. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt. Ga je kweken met een recirculerend hydro systeem, bekijk dan zeker even onze AQUA Infopaper. Met onze voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen.
Loading ...