Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Nieuws
  3. /
  4. Wat is een Active Koolstoffilter

Wat is een Active Koolstoffilter

10.09.2015 / Wat is Activkool

Onder "koolstoffilter" verstaat men - zoals de naam al de vermoeden opwekt - filter met actieve koolstof en ongewenst op basis van deze koolstof-materialen Verwijderen uit vloeistoffen of gassen. Als ongewenste stoffen, bijvoorbeeld Stof, geuren, giftige chemische stoffen, zoals kwik of asbest, olie, Benzinedampen, etc. Vooral in deze tijd komen de problemen van "schoon water" en "schone lucht" meer en meer op de voorgrond. Actief koolfilter Daarom spelen een steeds belangrijkere rol.

Aktivkohlefilter

Het is daarom niet verwonderlijk dat ook in de prive-sfeer steeds filters van dit type worden gebruikt:
- In dampkappen voor het filteren van de kookluchtjes.
- In het huis van watersystemen en private bronnen. Zo, vuildeeltjes, sediment en verontreinigende stoffen Organische verbindingen)   behouden. Bovendien, het drinkwater door asbest, chloor, etc. vrij.
- In stofzuigers om het stof te binden.
- In de schoenen om de geur eliminatie (met passende inlegzolen) zweten. - In het luchtfilter van de auto om pollen en uitlaatgassen   reduceren. In dit geval, zelfs geurloze gassen, zoals ozon bewaard door de actieve kool.
- In het aquarium en de vijver filters voor het verwijderen van giftige stoffen, drugs residuen, giftige stoffen, etc.
- In sigaretten, pijpen en meer recent in de waterpijp (Bong) voor de vermindering van de nicotine en condensaat inhoud.
- In de (soms illegaal) genoemd Groeiende indoor bereik, dat wil zeggen op te heffen of te verminderen opdringerige geuren exotische   en bijzondere planten (bijvoorbeeld marihuana), etc.
- Als binnenvoering of een speciale textiele stof, meestal voor de sportieve bereik. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van de   zogenaamd bamboe actieve kool. Deze kool is bij bepaalde onderdelen bestand tegen bacteriën en daarom bijzonder geschikt voor   mensen met allergieën. Eveneens absobeert bamboe lange golf aan infrarood licht in kleding en om zo de warmte aan het voorwerp   door te leiden, die de bloedsomloop bevordert en de stofwisseling versnelt.

Loading ...