1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Wat is een Active Koolstoffilter

10.09.2015 10:44

Onder "koolstoffilter" verstaat men - zoals de naam al de vermoeden opwekt - filter met actieve koolstof en ongewenst op basis van deze koolstof-materialen Verwijderen uit vloeistoffen of gassen. Als ongewenste stoffen, bijvoorbeeld Stof, geuren, giftige chemische stoffen, zoals kwik of asbest, olie, Benzinedampen, etc. Vooral in deze tijd komen de problemen van "schoon water" en "schone lucht" meer en meer op de voorgrond. Actief koolfilter Daarom spelen een steeds belangrijkere rol.

Aktivkohlefilter

Het is daarom niet verwonderlijk dat ook in de prive-sfeer steeds filters van dit type worden gebruikt:
- In dampkappen voor het filteren van de kookluchtjes.
- In het huis van watersystemen en private bronnen. Zo, vuildeeltjes, sediment en verontreinigende stoffen Organische verbindingen) ††behouden. Bovendien, het drinkwater door asbest, chloor, etc. vrij.
- In stofzuigers om het stof te binden.
- In de schoenen om de geur eliminatie (met passende inlegzolen) zweten. - In het luchtfilter van de auto om pollen en uitlaatgassen ††reduceren. In dit geval, zelfs geurloze gassen, zoals ozon bewaard door de actieve kool.
- In het aquarium en de vijver filters voor het verwijderen van giftige stoffen, drugs residuen, giftige stoffen, etc.
- In sigaretten, pijpen en meer recent in de waterpijp (Bong) voor de vermindering van de nicotine en condensaat inhoud.
- In de (soms illegaal) genoemd Groeiende indoor bereik, dat wil zeggen op te heffen of te verminderen opdringerige geuren exotische ††en bijzondere planten (bijvoorbeeld marihuana), etc.
- Als binnenvoering of een speciale textiele stof, meestal voor de sportieve bereik. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van de ††zogenaamd bamboe actieve kool. Deze kool is bij bepaalde onderdelen bestand tegen bacteriŽn en daarom bijzonder geschikt voor ††mensen met allergieŽn. Eveneens absobeert bamboe lange golf aan infrarood licht in kleding en om zo de warmte aan het voorwerp ††door te leiden, die de bloedsomloop bevordert en de stofwisseling versnelt.

Loading ...