Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Verzorging tot aan de oogst

Aangezien de chili planten vrij hoog zijn, afhankelijk van de soort en de temperatuur, dient u een hoogte van ongeveer 30 cm op de hoofdletters worden afgedekt. Dit vergemakkelijkt niet alleen het behoud van de planten (ze kunnen bijvoorbeeld niet, zo gemakkelijk buigen), maar verbeterde ook proeven van de toekomst vruchten.

Verdere verzorging tot aan de oogst

U moet uw chili planten regelmatig te bemesten, omdat ze veel voedingsstoffen nodig hebben: stikstof brandstoffen de bladeren, fosfor en kalium zijn belangrijk voor vruchtvorming. Het is echter ook niet goed, teveel te bevruchten: enkel in het stadium van vruchtvorming, een overmaat versnellen van de groei van de bladeren van de meststof, verstoren het vruchtlichaam proces echter.

Voor kleine chili plant is het meestal al voldoende aan slow-release meststof doses van Granulaat per seizoen. Als alternatief kunt u ook elke twee weken Vloeibare meststof wekelijks bemesten van het stadium van de vruchtlichamen. Grotere installaties moet echter, voordat de planten met een full-time meststof levering en ze ook nog voorzien van kalkammonsalpeter vanaf juni.

Loading ...