Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Irrigatie Systemen
 3. /
 4. Hydrocultuur systemen

T.A. Terra Aquatica CultiMate® 4-pack

Artikelnummer: 18524

401,60 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 08.05.2024 - 15.05.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

Terra Aquatica CultiMate® 4-pack

Met het CultiMate® 4-pack systeem kun je zelfs op kleine oppervlakten een compleet hydrosysteem installeren en naar behoefte uitbreiden of juist verkleinen.

Het voedingswater wordt gecirculeerd met behulp van de door een luchtpomp opgewekte druk en passeert het hele systeem via het innovatieve T-stuk in slechts 30 minuten.

De CultiMate® 4-pack is gemaakt van dezelfde hoogwaardige kunststof als het T.A. CultiMate® L-systeem en heeft hetzelfde 45 liter voedingsvat. Een CultiMate® 4-pack is:

 • Gemaakt van uiterst robuust, duurzaam gerecycled plastic
 • UV- en lichtondoorlatend voor optimale wortelbescherming
 • Veelzijdig, modulair en betrouwbaar

De basisversie van het CultiMate® 4-pack systeem bevat 4 CultiMate® S potten van 15 liter en werkt optimaal met één plant per pot. Desgewenst kan het systeem worden uitgebreid met extra Terra Aquatica onderdelen en extra CultiMate® potten. De CultiMate® Controller kan ook gecombineerd worden met potten van andere merken.

Gebruiksaanwijzing:

Zet het kweeksysteem in elkaar volgens de meegeleverde instructies. Vul het reservoir met voedingswater en de potten met -goed afgespoelde- hydrokorrels. Plaats vervolgens je voorgegroeide plantjes in het medium. Als je nog op zoek bent naar een eenvoudig en oerdegelijk systeem voor het wortelen van stekken, dan heeft T.A. daar ook een mooie oplossing voor: De T.A. Hydrocloner Spinner 72.


 • Producent:
 • Artikelgewicht: 17,30 Kg
 • Afmetingen
  ( Lengte × Breedte × Hoogte ):
  68,00 × 48,00 × 46,00 cm
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...