Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Klimaat
 3. /
 4. Klimaatbeheersing

SMSCOM Hybrid Controller Pro 4A

Artikelnummer: 11824

304,00 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Product uitverkocht
Geschikte accessoires
Beschrijving

SMSCOM Hybride Controller Pro 4A

De Hybrid Controller Pro - stil en volledig automatisch!
Dit apparaat voor automatische luchtbehandeling of klimaatbeheersing combineert de voordelen van automatische temperatuurregeling door middel van een temperatuursensor met de "hoorbare" voordelen van een traptransformator. De SMSCOM Hybrid Controller Pro gebruikt softwaregestuurde temperatuursensortechnologie in combinatie met een mechanisch systeem om de ventilatorsnelheid te regelen. De Pro houdt de temperatuur in je kweekomgeving constant terwijl de luchtstroom permanent geregeld wordt. De ideale oplossing voor maximale stilte bij het bedienen van buisventilatoren - geen gebrom of gezoem van welk type ventilator dan ook - GEGARANDEERD! Bovendien houdt de Pro software ook de relatieve luchtvochtigheid onder controle wanneer dat het belangrijkst is: tijdens de nachtcyclus!

Bereik de juiste onderdruk:

Gebruik altijd ventilatoren met verschillende doorvoercapaciteiten, bijvoorbeeld één ventilator met 1.500m³/h en één met 3.000m³/h. Het systeem zal dan automatisch de juiste onderdruk creëren. Zorg ervoor dat de kleinere buisventilator wordt aangesloten op de "Fan Air In" en de grotere buisventilator op de "Fan Air Out". Je kunt natuurlijk ook werken met slechts één buisventilator als afzuigventilator op de "Fan Air Out". Zorg ervoor dat de aan te sluiten ventilator het ampèrage van de ventilatorregelaar niet overschrijdt. De Hybrid Controller Pro zal de ventilatoren automatisch en geleidelijk op de juiste snelheid brengen die nodig is om de gewenste temperatuur te handhaven.

Instructies:

 1. Sluit de buisventilatoren aan op de blauwe bussen (kleine ventilator = IN / grote ventilator = UIT).
 2. Stel de minimale snelheid van de ventilatoren in met regelknop 1 (bijv. snelheid 1).
 3. Stel de gewenste temperatuur in met regelknop 2, temperatuurinstelling van 10-45°C mogelijk (bijv. 25°C).
 4. Stel de maximale snelheid van de ventilatoren in op regelknop 3 (bijv. snelheid 5).
 5. Plaats de temperatuursensor in de kweekruimte. Belangrijk: plaats hem niet in directe tocht of luchtstroom of direct onder een lichtbron.
 6. Plaats de lichtsensor in de kweekruimte zodat hij aan het licht wordt blootgesteld, maar verwijder de beschermkap nog niet!*.
 7. Sluit nu de Hybrid Controller aan op de voeding.


*Pro functie gedeactiveerd (beschermkap op de sensor):
Zolang het kapje niet verwijderd is, is de Pro-functie gedeactiveerd. Gebruik de Pro-functie alleen als de luchtvochtigheid in de kamer een kritisch niveau bereikt.

*Pro functie geactiveerd (beschermkap verwijderd):
De Pro-functie zorgt 's nachts voor extra frisse lucht, ook als de temperatuur geen hogere luchtverversing vereist. Zodra de sensor duisternis detecteert, draaien de ventilatoren elk uur een stap sneller gedurende 7 minuten. Dit gaat de verhoogde luchtvochtigheid tegen die tijdens de nachtcyclus optreedt. Deze lichte aanpassing van de ventilatorsnelheid heeft geen nadelig effect op de temperatuur. Omdat vochtproblemen meestal 's nachts optreden, wordt de Pro functie uitgeschakeld zodra het lampje gaat branden en keert de Hybrid Controller terug naar de normale modus. Merk op dat als de Pro-functie eenmaal is geactiveerd, deze alleen met een reset kan worden gedeactiveerd. (Hiervoor moet je de Hybrid Controller kort van het lichtnet loskoppelen, de beschermkap op de lichtsensor terugplaatsen en de Hybrid Controller weer aansluiten).

Maximale belasting: 4A of 900W
(Het totale vermogen in watt dat aan het hele apparaat kan worden onttrokken. Hetzij gesplitst, hetzij via één stopcontact).


 • Producent:
  SMSCOM
 • Artikelgewicht: 4,82 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...