1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

SMSCOM Hybrid Controller Pro 4A

Artikel: 11824

284,66 €

incl. btw , Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

SMSCOM Hybride Controller Pro 4A

De Hybrid Controller Pro - Stil en volledig automatisch!

Deze inrichting voor automatische ventilator controller combineert de voordelen van de automatische temperatuurregeling met temperatuursensor met de "hoorbare" prestaties van stap transformatoren. De Hybrid Controller Pro maakt gebruik van de software wordt bestuurd temperatuursensor technologie in combinatie met een mechanisch systeem om de snelheid van de ventilator te regelen. Het houdt de temperatuur in je kamer voortdurend en om te gaan met een permanente luchtstroom. De ideale oplossing voor maximale geluidsniveaus tijdens de werking van afzuigventilatoren - geen brommend of zoemend van welk type ventilator dan ook? GEGARANDEERD!

Daarnaast behoudt de Pro-software ook de luchtvochtigheid onder controle, en dat dan ook als het echt belangrijk is - tijdens de nacht cyclus!

De juiste vacuüm(onderdruk) bereiken:
Gebruik altijd fans met verschillende doorvoercapaciteit, bijvoorbeeld, een ventilator met 1.500 cbm/h en een 3000 m³/h. Het systeem zal automatisch de juiste onderdruk produceren daarvan. Zeker is dat de kleinere ventilator op de "Fan Air In" en de grotere ventilator op de "Fan Air Out" aangesloten. Natuurlijk kunnen ze dat met slechts één ventilator als uitlaat fans op de "Fan Air Out" werk. Niet zeker van de ventilator aan te sluiten het amperage van de fan controller overschrijdt. De Hybrid Controller Pro is de ventilator automatisch en geleidelijk aan een goede snelheid om de gewenste temperatuur te handhaven.

Handleiding:
1. Sluit de ventilator aan de blauwe bus in (kleine ventilator = IN / OUT grote fan =)
2. Stel de minimale snelheid van de ventilator draaiknop van 1 (bijv Level 1)
3. Stel de gewenste temperatuur op een roterende 2 (bijvoorbeeld 25 ° C)
4. Stel de maximale snelheid van de fans op een roterende 3 (bv niveau 5)
5. Plaats de temperatuursensor in de kweekkamer. Belangrijk: niet in direct luchtstroom en niet direct onder een lichtbron.
6. Plaats de lichtsensor in de kweekruimte, zodat het wordt blootgesteld in ieder geval het licht, maar niet verwijderen van de beschermkap! *
7. Sluit nu de hybride controller om de macht.
*Pro-functie (deksel op de sensor)
Zolang de kap niet verwijderd is, is het pro-functie uitgeschakeld. Gebruik de Pro-functie alleen wanneer de luchtvochtigheid in de kamer kritische toestand bereikt.
*Pro-functie geactiveerd(deksel verwijderen)

De pro-functie zorgt ook in de nacht voor frisse lucht, zelfs als de temperatuur niet hoger uitwisseling lucht nodig. Zodra de sensor de duisternis detecteert de ventilatoren elk uur gedurende 7 minuten een niveau sneller. De verhoogde luchtvochtigheid dus tijdens de nachtcyclus aldus tegengegaan. Deze kleine aanpassing van de ventilatorsnelheid geen nadelige invloed op de temperatuur. Is te wijten aan problemen met vocht komen meestal 's nachts de functie per-geschakeld zodra het licht gaat aan en de hybride controller werkt weer in de normale modus af. Merk op dat als de functie per-geactiveerd, kan worden uitgeschakeld na een reset. (Neem de hybride controller te kort uit het stopcontact, zet de lichtsensor, de beschermkap er weer op en zet de hybride controller weer.) Maximale belasting: 4A of 900 W (De totale wattage dat kan worden verkregen over het gehele apparaat. Ofwel splitsen of op één stopcontact.)

Producent: SMSCOM
Gewicht: 4,82 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Loading ...