Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Verlichting
 3. /
 4. Reflectoren

Prima Klima Cool Tube Miro9 luchtgekoelde reflector, lengte 62cm, Ø150mm

Artikelnummer: 11858

vanafStukprijs
4 51,15 €
8 48,46 €
53,80 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 06.03.2024 - 08.03.2024
Beschrijving
Een Cool Tube is een reflector voor je kweeklamp, gevat in een glazen buis. Deze slimme reflector kan rechtstreeks op een afzuiger of buisventilator worden aangesloten (door middel van een luchtslang) die je vervolgens weer verbindt met een koolstoffilter om nare luchtjes uit de kweekruimte te filteren. Het grote voordeel van een Cool Tube is dat de hitte die je kweeklamp genereert meteen wordt afgezogen, waardoor je in veel kleinere ruimtes en in de warme zomermaanden zorgeloos je favoriete plantjes kunt telen zonder dat de temperaturen de pan uit rijzen. Een ander pluspunt is dat de kweekverlichting dichter op de planten kan hangen, een uitkomst als je kweekruimte een laag plafond heeft, of al helemaal volhangt met andere apparatuur.

Een paar tips bij het gebruik van een Prima Klima Cool Tube:
Als je meerdere Cool Tubes in serie schakelt, let dan op de temperatuur van de afvoerlucht. Die mag niet hoger zijn dan 50°C. Zit je toch boven die temperatuur, is het beter de Cool Tubes parallel met een T-stuk op te hangen.

Afhankelijk van hoe stoffig je ruimte is: Van tijd tot tijd is het nodig om de glazen buis van de Cool Tube aan de binnen- en buitenkant met een glasreiniger schoon te maken.

De meest ideale installatievolgorde met een Cool Tube: Koolstoffilter -> buisventilator -> luchtslang -> Cool Tube -> luchtslang -> geluidsdemper

Technische specificaties:
 • Flensaansluiting: Ø 150mm
 • Totale lengte: 622mm
 • Reflector: Miro9
 • Geschikt voor: 250 tot 1000W HPS- en MH lampen
NB: De Prima Klima Cool Tube wordt geleverd zonder bekabeling. Dergelijke producten en andere handige accessoires voor kweekverlichting en reflectoren vind je hier.

 • Producent:
  primaklima
 • Diameter: 150 mm
 • Artikelgewicht: 2,50 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...