.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Plantenbakken / Onderzetters

Plantenbakken en onderzetters krijg je in onze online shop in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren. Jij zal zijn geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten zoals TEKU of Garland en hebben hun vakmanschap kwaliteit duurzaamheid en weersbestendigheid.
De plant kommen en bijpassende onderzetters gemaakt van polypropyleen lijken, hetzij in de vorm en de kleur van de klei materiaal Terracotta of zijn verkrijgbaar in zwart en groen.

De plantenbakken zijn zeer stevig, weerbestendig en slagvast en hebben een afvoer gat of kan met een extra Voorzien drainage element. Voor gebruik in kassen in onze "Grow tenten" en "home dozen" in de tuin, op het balkon, het terras en andere locaties in de "vrije", dit is zeer nuttig om wateroverlast te voorkomen.

De plantenbakken van kunststof kunnen worden ingesteld door de individuele maten en vormen en hun lichte gewicht en overal vervoeren gemakkelijk. Om te selecteren rond, vierkant, rechthoekig en conische vormen zijn beschikbaar. Naast een soepele en gemakkelijke Optics zijn sommige modellen zijn ook uitgerust met een mooie ornament / grens. Zijn het ontwerp van mooie bloemstukken vrijwel geen grenzen.

Moet worden gepland indoor aanplant, dus kom schelpen zonder onderzetters in overweging. Dergelijke plantenbakken van onze Range zijn aangebracht op de bodem van een drainage inlaat. Dit voorkomt een "natte voeten", die de meeste planten dus hou niet en ten tweede, kan tijdens de hongerdood door de zogenaamde capillaire voor zichzelf de planten. specifiek voor de teelt van zaden en zaailingen zijn beschikbaar in onze online winkel, de beste "Weegschaal boxes" voor gebruik met steenwol, Coco, COGr en 2 rioolaansluiting.