1
Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering + 2700 producten

Omplanten

10.09.2015 09:31

Heb je meer zaden in een pot gedaan, dan moet je de kleine planten individueel in grotere potten transplanteren, zodra ze met de vingers makkelijk vast te pakken zijn. Trek de planten in ieder geval niet zomaar uit de aarde: dit zou de gevoelige wortels van kleine planten duurzaam beschadigen! Op te graven over speciale houten pincet of langwerpige voorwerpen uit het budget zijn. Druk op een kleine depressie in de potgrond en leg de zaailingen voorzichtig in.

Omplanten

Vergeet dan niet de casting! Afhankelijk van het weer kunt u nu vragen een paar uur per dag buiten de plant. De kleine pepers kunnen wennen aan een beetje van de lucht uit het huis als dit. Maar wees voorzichtig niet te planten te lange blootstelling aan de brandende zon: De deelnemers aan de kamerplanten conclusies kan anders gemakkelijk verbranden.

Zodra er (maar ook heel voorzichtig zijn hier: Temperaturen mag niet vallen in de nacht temperaturen lager dan 5°C) geen nachtvorst, de planten kunnen uiteindelijk geplant derhalve nog grotere pot in een Freibeet of in een van de grootte van de installatie en voortaan worden buiten gehouden. De plantafstand afhankelijk van de grootte van de planten moet ongeveer ten minste 35 cm.

Loading ...