Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweek Accessoires
  3. /
  4. Scharen & Knippen

Oksinto PRO H200 Oogstschaar

Artikelnummer: 18705

12,70 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 04.06.2024 - 07.06.2024
Beschrijving

De Oksinto PRO H200 oogstschaar is comfortabel in gebruik en heeft een ergonomische handpalm- en duimgreep en een praktische vingerhouder, waardoor de schaar gemakkelijker vast te houden en comfortabeler te gebruiken is.

Een sterke veer duwt de schaar weer open, wat betekent dat je hem langer kunt gebruiken zonder pijn of kramp in je hand te ervaren. Vooral bij het knippen en schoonmaken van de oogst bespaart dat een hoop tijd en energie. Je trimt je gewassen nog sneller dan een kapper je haren doet.

Deze scharen van Japans koolstofstaal zijn sterker dan gangbare en goedkopere schaartjes en het blad blijft veel langer scherp. Daarnaast zijn ze ook bijzonder gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Dit type schaar is bedoeld voor de oogst en licht snoeiwerk, een Oksinto is niet geschikt voor het snoeien van grotere takken of het doorknippen van stammen.

Gebruiksaanwijzing:

  • Bevestig de vinger controle ring
  • Steek uw wijsvinger door de bedieningsring
  • Ontgrendel de veiligheidsclip
  • Houd het handvat van de schaar stevig vast tijdens het gebruik
  • Reinig de messen na gebruik door ze af te nemen met een vochtige doek en ze goed te laten drogen

  • Artikelgewicht: 0,40 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...