Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

MH Metaalhalogeenlamp Groei

Metaalhalogenide hogedruklampen produceren optimale verlichting voor de verschillende stadia van de groei van planten, ze zijn bijzonder geschikt voor het kweken van stekken / zaailingen of het groeiseizoengeschikt. Deze lampen hebben een blauwe kleur spectrum en zijn alleen geschikt voor de groeifase. Voor de bloeifase ontbreekt de vereiste rood / geel content. Bij het kweken in de eerste levensweken is de voorkeur voor fluorescentielampen, omdat ze een lagere warmteontwikkeling hebben.

Voor de hobbytuinders die eenvoudiger (en goedkoper) willen hebben, zijn er ook dual lampen, moeten ze beiden kleurenspectrums te bieden hebben. Metaalhalogenide hoge druk lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende power: 150, 250, 400, 600 tot 1.000 watt. Afhankelijk van het gebied en het type van planten kan dus elke kas, te groot of klein, perfect uitgerust.

Voor de werking van halogeenmetaaldamplampen ballasten zijn vereist - conventionele (magnetische) of elektronische. Magnetische ballast er weer in verschillende ontwerpen, wat ze hebben allemaal gemeen hebben is dat ze hun eigen starters benodigen. Echter, elektronische smoorspoelen hebben geen starter nodig.
Loading ...