.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Kamer broeikassen

Omgevingstemperatuur, vochtigheid en licht zijn de A & O in de plantenveredeling. In een huiselijke omgeving, is er vaak te droge lucht en de lichtintensiteit is niet voldoende om zaailingen succesvol ontkiemd brengen. Met kleine kassen op elke Vensterbank fit, kan hier worden verholpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Heel simpel, klein Modellen zijn geschikt voor occasionele fokker die wil ongevoelig zaden te ondersteunen tijdens de kieming.
Kokos blokken die de juiste voedingsbodem en eenvoudige afdekking leveren bieden een soort van opwarming van de aarde in de kleinste ruimte. Voor de meer veeleisende tuinders varianten zijn mogelijk, die zeer gevoelig voor temperatuur en licht voor de teelt Planten zijn het meest geschikt. Een geïntegreerd verwarmingselement wordt bijvoorbeeld een constante temperatuur binnen het Kamers kas. Geïntegreerde ventilatie kleppen zorgen voor een regelmatige luchtcirculatie, zodat rottingsbacteriën of Mallen kunnen alleen niet optreden.

Kennel met verlichting bevorderen de groei van bijzonder licht-liefhebbende planten, met de bijgeleverde lampen gewoonlijk bijgesteld op grond van de temperatuur op de behoeften van jonge planten. Met kennel en kassen kan niet veel inspanning succes kan worden bereikt. Het uitzicht door het transparante deksel bereidt de meer plezier wanneer de hobby tuinman kan de succesvolle bloei van planten te observeren. Slechte kieming grotendeels vermeden en het rendement vroege stekken veel groter is dan in een kweek zonder propagator.