.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Kamer broeikassen

Maak een grote met de minikas.

Doorslaggevend voor een succesvolle plantenteelt zijn warmte, vochtigheid en licht. Een propagator kan ook binnenshuis worden gebruikt om ideale omstandigheden te creëren voor het kweken van planten. Terwijl de lucht in woonkamers vaak te droog is en de lichtintensiteit onvoldoende, kunnen zaailingen succesvol ontkiemen in een kleine kas. Een kleine kweekbak past op elke vensterbank en is verkrijgbaar in verschillende maten. Zeer eenvoudige, kleine modellen zijn geschikt voor de occasionele veredelaar die ongevoelige zaden wil ondersteunen bij het ontkiemen.

Uw tuin in de kleinste ruimte - van het kweekbakje tot de kwekerij.

Zelfs met een eenvoudige teeltplaat van plastic, cocoshumus als kweekmedium en een eenvoudig deksel kan in de kleinste ruimtes een soort broeikaseffect worden gecreëerd. U kunt ook enkele potten gebruiken om bloemen te kweken. Voor hydrocultuur worden ook potten of kweekbakken aanbevolen. Een grotere kwekerij is geschikt voor zaden en zaailingen die zeer gevoelig zijn voor temperatuur en licht. Een geïntegreerd verwarmingselement zorgt bijvoorbeeld voor een constante temperatuur in de propagator. Geïntegreerde ventilatiekleppen zorgen voor een regelmatige luchtcirculatie, zodat er geen bederfelijke bacteriën of zelfs schimmels kunnen ontstaan. Verzamelstations met verlichting bevorderen de groei van planten die vooral licht nodig hebben. Watt en lichttemperatuur van de De stations zijn aangepast aan de behoeften van de planten.

Het binnenkoude frame kent geen seizoenen.

Met veredelingsstations en kassen kan zonder veel moeite een groot succes worden behaald. Een van de voordelen van het buitenbed in de tuin of op het balkon is dat u ongeacht het seizoen en de weersomstandigheden zaden kunt zaaien en stekken. Insectenplagen en het feit of u een balkon of tuin tot uw beschikking heeft, kunnen ook gemakkelijk worden behandeld met de binnenteelt. Slechte ontkieming wordt zoveel mogelijk voorkomen en de opbrengst van vroege stekken is beduidend hoger dan bij een vermeerdering zonder vermeerderaar.

Om het groen te maken, ook al ben je nog steeds groen achter je oren als het op kweken aankomt.

In onze winkel vindt u ook een grote verscheidenheid aan plantenpotten, kassen en kweekstations. Wij adviseren u graag, laten u zien welke alternatieven en mogelijkheden er nog meer op de markt zijn of stellen een individuele set voor u samen. Bel onze hotline of bezoek ons direct in onze showroom.