Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Complete kweeksets
  3. /
  4. Growbox Kweeksets HPS/MH
  5. /
  6. HOMEbox Growbox kweeksets

HOMEbox Growbox kweeksets

HOMEbox Growbox Kweeksets - Een volledig ingericht thuis voor je planten

Op deze pagina vindt je de Growbox kweeksets met daarin een HOMEbox. Wat je misschien nog niet wist: HOMEbox zijn de uitvinders van het kweektent concept, alweer enkele decennia geleden. HOMEbox staat voor het beste van het beste, en dat zie je ook meteen aan alle extra details en voorzieningen. Ze zijn praktisch, plaatsbesparend en een rendabele instap voor iedereen die op zoek is naar het beste materiaal en resultaat tegen een gunstige prijs.

Een HOMEbox® kweekset biedt zowel beginners als doorgewinterde kwekers de mogelijkheid om topkwaliteit kweekapparatuur aan te schaffen tegen een redelijke prijs.

De eerste HOMEbox® kweektent, het "Model L" (nu bekend als de HOMEbox® Ambient Q100), maakte 20 jaar geleden haar debuut op de markt. Met een kweekruimte van 1m² en een hoogte van 2 meter paste deze compacte box naadloos overal in huis, of het nu de zolder, kelder, woonkamer of zelfs onder een hoogslaper in de slaapkamer was. Het was een baanbrekende innovatie in die tijd! Vervolgens werd de "HOMEbox® XL" versie (of de HOMEbox® Ambient Q120 met een indrukwekkende 1,44m² kweekruimte) geïntroduceerd, die kwekers meer ruimte biedt voor extra bloempotten en de flexibiliteit om te experimenteren met verschillende kweekmethoden zoals Eb en Stroming, NFT, Hydro en Mapito systemen.

Elk HOMEbox® model is uitgerust met geïntegreerde luchtinlaten, kabelgeleiding en uitlaatpoorten, inclusief voorzieningen voor een buisventilator. Daarnaast heeft het bovenframe bevestigingsmogelijkheden voor verschillende accessoires en hulpstukken, zoals een koolstoffilter, reflector en kweeklamp. Deze doordachte ontwerpelementen maken HOMEbox® kweektenten tot een complete en efficiënte oplossing voor binnenkweek.

Loading ...