Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Guanokalong

Guanokalong

Het bewijs dat de vleermuizenmest van Guanokalong uiterst organisch is, is dat de vleermuizen zelf hun voedsel selecteren. Rijpe vruchten en gezonde insecten zijn volop aanwezig in het oerwoud. Plekken waar de mens geen invloed heeft of heeft gehad. Laat de invloed van de jungle deel zijn van jouw tuin met behulp van Guanokalong. Deze plantenvoeding is prima te gebruiken voor het organisch kweken van consumptiegewassen. Laat de natuurlijke fosfor, de talrijke aanwezig micro-elementen en enzymen hun werk doen. [:vm_splitText:] Hoe Guanokalong vleermuizenmest te gebruiken?
Guanokalong heeft een rijke en unieke samenstelling van macro-, micro-elementen en enzymen. Vooral het macro-element Fosfor is ruimschoots aanwezig. Guanokalong geeft geleidelijk mineralen af waardoor verbranding van wortels bijna onmogelijk is. De unieke enzymen en het hoge calcium/magnesium-gehalte van Guanokalong stimuleren het microleven in de grond. Om een potgrond of tuin compleet te bemesten is het raadzaam extra meststoffen mee te mengen.

Buiten: De Guanokalong korrels geven geleidelijk mineralen af, in ca. 1/2 jaar tijd. Guanokalong poeder geeft sneller mineralen af, in ca. 3 maanden tijd. Meng Guanokalong met de aarde voordat de planten er in worden gezet. Staan de planten al in de aarde, dan de guano over de aarde strooien en licht onderharken. Meng aan het begin van de cyclus 50 gram (1 kopje) met aarde per 7 liter pot of meng 100-200 gram guano met de aarde voor buitenplanten. Je kunt ook 1 kg Guanokalong poeder met 100 liter (sterk) of 150 liter (licht) aarde mengen.

Binnen en buiten: Guanokalong kan aan alle bestaande grondmengsels worden toegevoegd. Start met het beste wat je kan krijgen: Guanokalong all mix soil + guano. Goede grond heeft de juiste verhoudingen tussen de ingrediënten en garandeert een goede opbrengst. Gebruikte aarde kan worden opgewaardeerd met Guanokalong poeder. Guanokalong is de perfecte buffer voor je grond. Meng (en bevochtig) de aarde altijd minimaal 1 week voordat de planten er in worden gezet. Meng aan het begin van de cyclus 50 gram (1 kopje) rond de stam van de plant, daarna water geven zodat de guano door de grond wordt opgenomen.
Loading ...