Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Potten & Containers
  3. /
  4. Plantenschaal

Flexible Tray 80, 100, 120

Artikelnummer: FlexTray

Selectie
vanaf 33,50 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

De Flexibele Tray van zwarte plastic gelijkwaardig aan een hoge kwaliteit en is de innovatieve oplossing als waterdichte ondergrond voor alle gangbare Grow Systemen.

Door de flexibiliteit van de Flexibel Tray is uiterst buigzaam en kan op punten met beperkte ruimte en/of toegang met beperkte ruimte worden gemonteerd. Met dank aan de afmetingen kunnen de lade Kweektenten optimaal gebruikt worden, waardoor het de werkgebied beschermd voor mogelijke waterschade en houdt het schoon.

Verkrijgbaar in:

  • 80cm x 80cm x 12cm
  • 100cm x 100cm x 12cm
  • 120cm x 120cm x 12cm

Opmerking voor verzending:

Vanwege de afmetingen zal de flexibele tray worden gevouwen of gerold voor verzending, dit zal het item visueel beïnvloeden, maar niet in zijn functie.


Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...